Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. april 2018

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lørdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
kino_i_vinterferien_1
Ved Salangen kommunale kino erfarer Ronny Johnsen at kinobesøket ikke er helt på topp nå når det er vinterferie, derfor blir det satt opp en ekstravisning senere i måneden av den ene av de to filmene som skal vises førstkommende søndag.

Søndag blir det animasjon:

Kino i vinterferien

SJØVEGAN: Ved Salangen kommunale kino vises det søndag 4.mars animasjonsfilmene Coco og Black Panther. Grunnet litt labert kinobesøk i vinterferien settes Black Panther opp senere i måneden også.


Kinomaskinist Ronny Johnsen ved Salangen kommunale kino forteller at de på grunnlag av vinterferien blir å sette opp en ekstra visning av Marvel filmen Black Panther. Ved Salangen kommunale kino erfarer Ronny Johnsen at kinobesøket ikke er helt på topp nå når det er vinterferie.


Ekstravisning
Søndag 4. mars vises både filmen Coco og Black Panther, sistnevnte vil det bli satt opp en ekstravisning på den 18. mars igjen slik at enda flere skal få gleden av å se filmen. – Dette er begge veldig gode filmer og de fortjener sine visninger. Marvel er i skuddet nå, vi er litt selektive på hvilke filmer vi viser, de er som regel litt dyrere 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider