Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 20. mai 2018

  • søndag11°C
  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
0002_Kjellin_header
Jon Ivar Kjellin begynner til neste år i ny jobb, da som sjef for HV-16. Til nå har han blant annet jobbet som kommandør for KJK (Kystjegerkommandoen). FOTO: MARIUS VÅGENES VILLANGER/FORSVARET.

Viktig å komme ut av komfortsonen:

Kjellin blir HV-16 sjef

BJERKVIK: Den 15. januar overtar Jon Ivar Kjellin som sjef for HV-16. Kjellin har mange forventninger til sin nye stilling, og synes det blir spennende med nye utfordringer.


Med bakgrunn fra blant annet Kystjegerkommandoen er Jon Ivar Kjellin klar for nye utfordringer i sin nye stilling som sjef for HV-16. - Jeg har forventninger om at det kommer til å bli både spennende, utfordrende og ikke minst gøy å tre inn i denne stillingen. Det er klart at det skjer mye i nord i rammene av det sikkerhetspolitiske, og det kommer til å bli spennende fordi distriktet er et veldig viktig område av landet forsvarsmessig. I tillegg vil det bli spennende å arbeide sammen med HV personell og soldater, og få god effekt ut av de ressurser som er tilgjengelig. Jeg ser virkelig frem til å jobbe mer operativt og totalforsvarsrettet med andre samfunnsrettede beredskapsmessige distanser, opplyser Kjellin spent.

Liker utfordringer
Ettersom Jon Ivar Kjellin ikke har jobbet innen HV tidligere vil han i forkant av den 15. januar, som forøvrig er den offisielle datoen han overtar lederstillingen være til stede under møter, både med andre sjefer, sivile innstanser og heimevernsstaben i tillegg til å delta på øvelser. - Det er spennende å jobbe med litt nye ting og utvide horisonten, og å jobbe med noe man virkelig har tro på. Forsvarssaken er viktig for meg ideelt sett, så det er ikke bare en jobb. Jeg liker utfordringer og hodebry, jeg hadde nok ikke jobbet med dette om jeg ikke hadde likt utfordringer, jeg mener det er viktig å komme ut av komfortsonen om man skal få til noe og vokse som person, sier Kjellin motivert i intervju med nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider