Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
sikretsegpassbig
Birgith Martinsen var den første som kjøpte festivalpass til Millionfisken 2015. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Millionfisken-2015:

Kjøpte første festivalpass

SJØVEGAN: I går kveld startet salget av festivalpass til neste års Millionfisken. Birgith Martinsen var den første som kjøpte seg festivalpass.


I desember måned er det kun kr. 650,- for festivalpass til arrangementet som skal være første helga i juli til neste år. - Jeg har fått sikra meg festivalpass. Det var greit å få det gjort, sier Birgith Martinsen og smiler.


Glad for igangsettelse
Styreleder i Millionfisken AS, Tor-Arne Chruickshank er glad for at salget endelig er kommet igang. - Ja, nå er vi i gang med salget og virkelig oppladningen til neste års arrangement, sier Chruickshank. Det ble i forbindelse med salgsstarten i går også røpet at det jobbes nå med sluttforhandlinger på kontrakter for artister som skal spille på sommerarrangementet til neste år. - Vi er akkurat i sluttforhandlingene med gruppene, og vi ønsker ikke å gå ut og si noe hvem det er før kontraktene er signert, sier Tor-Arne. Festivalpass kan man få kjøpt på Narvesen på Sjøvegan og på Sport 1 Sjøvegan. I tilegg får man også kjøpt det elektronisk på Millionfiskens nettsider.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider