Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
gratangsturnering_2017_lag_fra_gibostad_ingress3
Nikolai Heberg Evenstad (t.v.), Toni Bendiksen og Jørn Tore Kildal Kristoffersen er klare til fotballgleden som kommer med Gratangsturneringen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Gratangsturneringen 2017:

Klar for fotballhelg!

GRATANGSBOTN: Gratangsturneringen har startet for fullt med fotballag fra både fjernt og nært som skal konkurrere blant seg i mellom. Gutta fra Gibostad United vet nøyaktig hva de skal gjøre.


Den årlige fotballturneringen i Gratangen bringer mange venner og sportslige sjeler sammen uansett vær og vind. Blant de 130 fotballagene som er påmeldt i år, kunne nettavisen møte Nikolai Heberg Evenstad, Toni Bendiksen og Jørn Tore Kildal Kristoffersen fra Gibostad United. De var alle samme giret opp til å vinne årets turnering. - Vi er det beste laget. Ved siden av Barcelona og Liverpool, fleiper Evenstad.

gratangsturnering_2017_lag_fra_gibostad_ingress.JPG
Fotballtrikseren Brian "Brizzie" Mengel fra Danmark skal ha show senere i dag, men ble allerede omfavnet av flere unge fans ved fotballbanen. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Lærer underveis
Gjenget fra Gibostad er innstilt på å spille for å vinne, men er alle enige at det også er viktig å møte motstand i kampene. - Vi lærer mye av feilene vi gjør, som for eksempel i dag hvor vi innså hvor viktig det er å sentre til hverandre, sier Kristoffersen til nettavisen, mens Bendiksen legger til at de fortsatt klarer å lure inn et par mål uansett. Deres forrige kamp endte uavgjot 1-1, men de er klare til de 2 neste kampene som skjer senere i dag. - Treneren vår trur de er veldig gode, men det er vi også, så de skal få seg en utfordring, avslutter gjenget til nettavisen og ler.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider