Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Basar_UL_Samhold_header
Asle Martinsen ved UL Samhold oppfordrer så mange som mulig til å ta turen innom høstbasaren ved grendehuset i Indregård førstkommende søndag klokken 17:00.

UL Samhold:

Klar for høstbasar

INDREGÅRD: Førstkommende søndag har UL Samhold åpnet dørene på grendehuset og inviterer til koselig høstbasar med både tombola, utlodding og kafésalg. Dørene åpner klokken 17:00.


I tradisjon tro arrangerer UL Samhold også i år sin årlige høstbasar inne på grendehuset i Indregård. Det blir både lodd og tombola i tillegg til salg av kaffe, brus og noe godt å bite i. Asle Martinsen ved UL Samhold forteller at basarens formål er å samle inn litt penger til laget som skal gå til å drifte grendehuset, men at det også er en koselig sammenkomst. - Vi er et lite grendelag, og vi trenger midler til å drifte lokalet vårt på Indregård noe denne basaren hjelper med, så vi håper så mange som mulig tar turen innom på søndag, forteller Martinsen.


Har kjøpt nytt kjøkken
Grendelaget har investert i nytt kjøkken som de håper skal være klart til neste år, grunnen til at de gjør dette oppgraderingen er at de håper dette vil gjøre grendehuset mer attraktivt for potensielle leietakere. - For noen år siden leide vi ut til barnehage, men nå er det kun husflidlaget og dartklubben som leier der, de er veldig fornøyde med lokalene hos oss, forteller Asle Martinsen i intervju med nettavisen. Avslutningsvis oppfordrer han så mange som mulig til å ta turen innom å være med å skape en hyggelig basar.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS