Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-13°C
  • fredag-9°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Team_lavangen_fylkeslekene2017_header
Konkurranseinstinktet til Team Lavangen er det ingenting å si på, de er motiverte og mye av tiden går til trening til fylkeslekene i Bardu i helga. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Team Lavangen i hardtrening:

Klar til fylkeslekene

TENNEVOLL: Til helga er det fylkeslekene i Bardu og dit skal Team Lavangen for å konkurrere i blant annet ballkasting, boccia og å løpe 100 meter. De har den siste tiden ligget i hardtrening.Allerede tidlig i sommer begynte gjengen som utgjør Team Lavangen å trene til fylkeslekene for funksjonshemmede i Bardu. Trener Bente Synnøve Norbakken er en veteran på fylkeslekene og vet godt hva som venter til helga når de skal til Bardu for å konkurrere i mange forskjellige grener, både liten ball, boccia, kaste ball i kasse, trille ball mot kjegle og svømming. - Vi begynte tidligere i sommer å trene, men treningen har tatt seg kraftig opp den siste tiden slik at alle skal være i toppform til helga, forteller Bente Synnøve ovenfor nettavisen.

Team_lavangen_fylkeslekene2017_artikkelfoto1.jpg
Her trener Team Lavangen på Boccia. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Mange sponsorer
Bente gir mye motiverende ros til deltakerne når de trener, og det er tydelig at all treningen har gitt resultater. I øvelsen hvor de kaster ball i kasse, øver de med en mindre kasse enn hva som venter dem i Bardu til helga. Det står ikke på treningsutstyret til Team Lavangen heller, de har fått sponset litt utstyr fra Lavangen Byggeindustri. I tillegg har de fått sponset energidrikk og energisjokolade fra Spar Tennevoll, egen førstehjelpssett fra Apoteket på Sjøvegan, drikkeflasker fra Sport1, og fleecejakker og capser fra Mental Helse i Lavangen. De har også egne Team Lavangen t-skjorter som de selv har finansiert.

Team_lavangen_fylkeslekene2017_artikkelfoto2.jpg
- Vi går for gull! Fra venstre: Irene, Ove, Tor og Bente, sammen utgør de Team Lavangen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN
 

En felles idrettsglede
Foruten trener Bente Synnøve består Team Lavangen av Irene, Ove, og Tor som alle deler en felles idrettsglede så vel som konkurranseinstinkt. - Det blir spennende å være med i år også, selv gleder jeg meg mest til å kaste ball, i år håper jeg å sette rekord, forteller Ove fra Team Lavangen som deltar på fylkeslekene for tredje gang. For Tor og Irene blir det for begge deres fjerde gang. - Jeg gleder meg mest til å kaste ball i kasse, det er jeg god på, sier Tor avsluttende.

Team_lavangen_fylkeslekene2017_artikkelfoto.jpg
Bente har vært med på fylkeslekene i 8 år, og har vunnet mange medaljer. I 2012 vant hun gull i svømming. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider