Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 26. februar 2018

  • mandag-8°C
  • tirsdag-6°C
  • onsdag-2°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
romjulsfotballforside
Romjulfotball i Lauvhallen er blitt en årlig aktivitet til glede for mange.

Turnering i Lauvhallen:

Klare for romjulsfotball

TENNEVOLL: Det skal være avbrekk i julekosen den 28. desember i Lavangen. Da er det romjulsfotball som står på programmet! Her er det enda muligheter til å fortsatt melde seg på!.


For tredje gang arrangeres det fotball i romjula i Lavangen. De har oppfordret lag fra alle kommunene om å melde seg på å delta. Også i år vil det bli romjulsfest på Fjellkysten på kvelden den 28.desember. Turneringen vil foregå fra kl 10-17 inne i Lauvhallen og det spilles five-a-side fotball på håndballbane (20x40meter).


Tre kamper
Alle lag som melder seg på er sikra minst tre kamper, ved at det først kjøres et gruppespill og så blir det sluttspill med kvartfinaler, semifinaler og finale ! - Vi regner med det blir 12-14 lag med, så dette blir gøy, sier Johnny Johansen.


Salg
Det blir salg av lodd, med flotte premier under kampene.-  Kafeen selger kaffe, baguetter, te, brus, boller, og kaker, og mye mye mer, informerer Kamilla Skoglund som er en av to ansvarlige i komiteen. Det er enda behov for dommere til kampene. - Lønn etter avtale, sier arrangementkomiteen. Det vil også bli triksekonkurranse i iløpet av lørdagen, informerer Johnny Johansen til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider