Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 31. januar 2015

  • lørdag-9°C
  • søndag-7°C
  • mandag-10°C
Været i Salangen:
godtfolkibekkebotnforside
Lørdag den 12.april går årets utgave av Salangstrimmen av stabelen fra Seljeskog til Øvre Salangen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

35. Salangstrimmen går av stabelen:

Klare for Salangstrimmen

SJØVEGAN: Lørdag 12.april er det klart for årets Salangstrimmen. Dette er nummer 35 i rekken, og det blir mange flotte premier i år også fra nært og fjærnt.


Salangstrimmen går i fra Seljeskogen og opp til Øvre Salangen og løypa er 23 kilometer lang. Trimmen er for alle, også barna. Og for de som går med litt mindre barn, så er det lagt opp til at de kan starte midt i løypa, nemlig oppe i Bekkebotn. Det er Øvre Salangen Idrettslag, Salangen IF Ski og Seljeskogen IL som arrangerer Salangstrimmen ilag.


Startkontigent
Startavgiften i turklassen med tidtaking er for rekrutter 13-14 år 100 kroner, for kvinner og menn over 15 år er det 200 kroner per person. I klassen for trimmere og familier er det følgende startkontigent. Voksne 100 kroner, barn 50 kroner. For familier er det 200,- kroner for de to første og deretter 20 kroner per familiemedlem. Det blir også satt opp buss fra Øvre-Salangen til Seljeskogen klokken 09.30 på morgenen og tilbake etter premieringen.Deltakerne på Salangstrimmen blir alltid ønsket varmt velkommen når de passerer Steinelvlund Camping i Bekkebotn. FOTO: FRODE BRUVOLL


Suksess
De siste årene har de ligget på pluss, minus 300 deltakere og arrangørene håper på like mange i år også. De har også et aldri så lite ønske, om at det kanskje dukker opp noen heiere i løypa.  - Folk må stille opp langs løypa og heie frem deltakerne, oppfordrer de tre idrettslagene som arrangerer trimmen.


Mette Gran Fredriksen er like trofast hvert år på suppestasjonen i Bekkebotn. FOTO: FRODE BRUVOLL


Premier
Som vanlig kan vi vise til flotte premier. Næringslivet er rause med å sponse gavepremier som trekkes på alle startende. I år er det lagt opp til premier som Harstad-pakke, Millionfiskenpass, Polarpakke og gavepremier.  I turrennklassen kan arrangørene vi lokke med blant annet pengepremier på kr. 1500,- til beste herre og dameløper, samt to pengepremier som trekkes blant alle dame- og herreløperne.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn

Siste WebTV- sendinger


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider