Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 19. november 2017

  • søndag-8°C
  • mandag-9°C
  • tirsdag-5°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
teaterstykke_forside

Bra oppmøte for Hålogaland Teater:

SJØVEGAN: Hålogaland Teater var fredag kveld på Sjøvegan hvor de fremførte stykket Sønnen av Jon Fosse. - Det er et stykke som passer veldig bra her oppe i Nord-Norge, sier Kristian Figenschow etter deres nest siste forestilling på turnéen.
Les mer
salsingskoret_forside

Salsingkoret i Salangen:

SJØVEGAN: Det er stadig aktivitet i Salsingkoret i Salangen, og neste helg skal de være med og synge på Kjølenkorets julekonsert i Salangen kirke. Voksenleder i Salsingkoret, Hans Erik Børve, kan fortelle at koret stadig blir mer populær blant ungdommen.
Les mer
Horgar-Fartein_ingress

Fartein Horgar skriver om kolonitiden:

SJØVEGAN: Torsdag i forrige uke fikk Salangen besøk av forfatter Fartein Horgar som snakket om sin pågående romanserie som tar for seg hele den Dansk-Vestindiske kolonitiden.
Les mer
12121_trøndelag_kjølekoret_ingress

Reiser langt for å se Kjølenkoret:

MERÅKER: Audhild Johnsen fikk i fjor oppleve Kjølenkorets julekonsert for første gang da hun besøkte sin søster i Lavangen. Hun syntes konserten var så fin at hun kommer i år igjen.
Les mer
Aili_08 kopi

Ny låt fra Aili Teigmo:

KARASJOK/SJØVEGAN: Aili er en 20 år gammel artist fra Finnmark. Hun startet artistkarrieren sin med å lage cover av kjente låter på YouTube, noe som resulterte i millioner av visninger, og nå har hun laget sin andre låt.
Les mer
pensjonistforeningmoteforside

Utne besøkte pensjonistforeningen:

SJØVEGAN: Tirsdag kveld var folkehelsekoordinator i Salangen kommune, Jorun Utne på besøk under møtet til Salangen Pensjonistforening. Der fortalte hun om hennes arbeid og fremtidige planer rettet mot de over 65 år.
Les mer
julegatesattoppforside

Snart kommer julegata:

SJØVEGAN: Julepynt, godteri, mat og drikke har de siste ukene begynt å fylles opp butikkene på Sjøvegan, og snart er det på tide det også skal komme til gatene. - Det skal se flott ut for besøkende som kommer innom, forteller næringsforeningsleder Cato Sørensen.
Les mer
moteplassen_hobbykveld_ingress

Hobbykveld på Møteplassen:

SJØVEGAN: Mental Helse i Salangen har hatt en lang tradisjon med å ha hobbykvelder minst en gang i uka siden oppstart. Det kommer besøkende som lager flere fine gjenstander og klær.
Les mer
99_lutefiskaften_GARSNESBRYGGER (2)

Fredag blir det lutefiskaften:

GARSNES: Det er en årlig tradisjon at Garsnes Brygger inviterer til lutefiskaften på denne tiden av året. Andreas Utstøl forteller at det allerede er reservert omlag 25 plasser.
Les mer
747474_torket_blaeretang_Ronald_kvernmo_ingress

Kvernmo med nytt naturprodukt:

LAVANGEN: Sjaman Ronald Kvernmo er stadig på utkikk etter nye måter å benytte seg av naturen rundt seg på. Nå har han vært i fjæra og plukket blæretang som han har tørket.
Les mer
17_millfisk_mulig_publikumsrekord (1)

Resultatene for Millionfisken lagt frem:

SJØVEGAN: I forrige uke ble tallene for Millionfisken 2017 lagt frem under møte til Salangen Næringsforening. 2017 var nok et vellykket år, og fredagen var en mulig publikumsrekord.
Les mer
 
00000001111_kyprosreiser_ingress

Arrangerer seniorturer til Kypros:

PAFOS/SJØVEGAN: Det er mange som ønsker seg vekk fra snø og kulde her i nord. Kanskje spesielt de litt godt voksne. Steinar Ski er medeier i Kyprosreiser, som arrangerer seniorreiser til Pafos, i vinterhalvåret.
Les mer
2018_Villmarksmessa (2)

Datoen for Villmarksmessa 2018 er satt:

SETERMOEN: Villmarksmessa 2017 var blant de beste så langt. Nå er datoen for Villmarksmessa 2018 klar, 15. til 17. juni går atter en Nordnorsk Villmarksmesse av staben i Bardu.
Les mer
 
thobbe-fosseng_ingress

SIF fotball avslutter sesongen:

IDRETTSHEIA: Førstkommende lørdag arrangeres SIF Tournament 2017 i Astafjordhallen. Dette er en sesongavsluttingsturnering hvor også integrering står høyt i fokus.
Les mer
000222_utleiehytte_1

Salangen JFFs utleiehytte er populær:

SAGVATNET: Salangen Jeger og fiskeforenings utleiehytte ved Sagvatnet har vært flittig besøkt denne sesongen, det ser ut til at populariteten har nådd et høyt, men stabilt nivå.
Les mer
 
refleksjakt_trollstien_ingress7

Lysløype på budsjett:

SANDBERGAN: I går ettermiddag ble det arrangert refleksjakt i Trollstien for både store og små. Der møtte mange engasjerte barn og foreldre opp for å finne postene i Trollstien.
Les mer
farsdagsgaver_ingress

Har du funnet gaven til farsdagen?:

SJØVEGAN: Førstkommende søndag den 12. november er det farsdag. Forskjellige gavebutikker reklamerer med mange forskjellige gavetips til farsdagen. Noen butikker kjører kampanjer og redusert pris på gaver til far.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider