Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 23. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag8°C
  • onsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
91_QEII_ingress

– I raise the glass and say "Happy birthday":

SJØVEGAN: Lørdag fylte Dronning Elisabeth II av England 92 år og i dag, mandag, er St. Georgs dag som blir feiret i blant annet England. Salangens egne "uoffisielle britiske ambassadør", Christopher Jones markerer begge dagene.
Les mer
tonyemoskuserforside

Moskuskalver til Polar Park:

SALANGSDALEN: Lørdag ettermiddag ble Moskus-stammen i Polar Park forsterket. To nye kalver har nå flyttet inn i parken etter en lang reise fra Härjedalen Moskuspark sør i Sverige.
Se videoreportasje
564564_FA_paa_SABE_ingress

Frelsesarmeen på vårbesøk:

SJØVEGAN: Torsdag ettermiddag fikk beboerne på Salangen bo- og eldresenter (SABE) hyggelig besøk av Frelsesarmeen som var på sitt halvårlige besøk. Totalt var det hele 80 salangsværinger som var samlet under besøket.
Les mer
90_læseuke_header

Litterære dager på Salangen skole:

SJØVEGAN: Fredag var det avslutting i Salangshallen for elevene ved Salangen skole som har hatt leseuke. Her var det blant annet premieutdeling og mye annet spennende.
Les mer
chruickshank_og_cruickshank_baatutsett_ingress

Båtutsettet klart for sesongen:

SJØVEGAN: Med finværet som har vært de siste dagene er det nok mange som har tenkt tanken på å komme seg ut med båten. Sjøvegan har et fint og lett tilgjengelig båtutsett, med muligheter for korttidsleie av havneplass.
Les mer
ht_insekt-4208 copy

Slått godt an blant de yngre:

SJØVEGAN: I 1915 skrev Franz Kafka fortellingen "Forvandlingen". Dette er grunnlaget for Hålogaland Teaters pågående stykke "Gutten som ble til et insekt". Stykket har høstet gode anmeldelser og lørdag settes det opp her på Sjøvegan.
Les mer
8964_trollunger_ingress

Mange ville kjøpe trolløyer:

SJØVEGAN: Lørdagen var det mange trollunger å se i sentrum av Sjøvegan. Både på Extra og ved Strandsenteret hadde de stilt seg opp for å selge trolløyer.
Les mer
ustemtefruerforside

Ustemte Bardu- fruer:

SETERMOEN: I helga hadde sangkoret Ustemte fruer seminar på Setermoen skole. De hadde fått dirigent Dag Erik Enoksen fra Harstad til å komme og skape engasjement og motivasjon. Koret søker for tiden etter en ny musikalsk leder som kan lede de i en ny retning.
Se videoreportasje
gudstjenesteuteforside

Utegudstjeneste søndag:

SELJESKOG: Søndag formiddag var bygdefolket samlet til utegudstjeneste ved grendehuset i Seljeskog.
Les mer
toklaustigjenforside

Revyaften i Hamnvik:

HAMNVIK: Lørdag kveld var det duket for revyaften på Ibestad kulturhus da revylaget "Kvæsmebolet" tok laust igjen. Revyen var en tirade av god bygdehumor med dyktige amatør skuespillere.
Se videoreportasje
02_sigru_ingress

Startet med et notekurs da hun var 9 år:

SJØVEGAN: Sigrun Wiggen Prestbakmo er mer enn bare en ordfører, hun har blant annet vært trener både innen damefotball og ski trener for de minste, men den siste tiden har hun fått utøve et talent hun ikke har praktisert på 17 år.
Les mer
 
045006_lavangsheimen_konsert_ingerss[1]

Energisk konsert på Lavangsheimen:

TENNEVOLL: Fredag var det musikalsk stemning på Lavangsheimen. Det var Erika Toth og Rune Larsen som i "Virtuous Samspill" fremførte kjente og kjære toner gjennom en energisk og humoristisk konsert for beboerne.
Les mer og se video
202_polar_park_bjonn_ingress

Vårsteming i Polar Park:

SALANGSDALEN: Det er ikke lenge siden bjørnene ved Polar Park kom ut fra vinterdvalen. Bjørnene trives for tiden ute i godværet og leker ute i snøen.
Les mer og se video
 
0200220002

Vær med å støtt Trollstien:

SJØVEGAN: Lørdag vil drilltroppen stå på Sjøvegan å selge trolløyer. Trolløyene koster hundre kroner stykk, hvorav en av de er verd hele 10 000 kroner! Dette er et initiativ med formål å støtte opp om både drilltroppen og Trollstien.
Les mer
alarock

– En fantastisk arena for ungdom:

SETERMOEN: I dag var samfunnskontakt ved Sparebanken Narvik på besøk i Bardu i et ganske hyggelig æren. Han skulle levere en sjekk på tretti tusen kroner til rockeklubben AlaRock Scene på Setermoen.
Les mer
 
olabillop_big

Planleggingen i rute for arrangementkomiteen:

TENNEVOLL: Nå er planleggingen for Lavangsvekka 2018. Nå søker de etter innhold for årets store folkefest i Lavangen i forbindelse med planleggingsmøte i neste torsdag.
Les mer
kunstuntstilling_ingress

Slår seg sammen for utstilling:

SJØVEGAN: Nå har Tusenkunsterne i Salangen og Salangen fotoklubb slått seg sammen for en felles utstilling. Siv Heidi Rognmo fra Tusenkunsterne forteller at de til sammen er 12 utstillere fordelt likt mellom foto og kunst.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider