Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
revenibestadforside

To nye innbyggere:

KRÅKERØHAMN: Knut Horne har fått en ny leietaker i gangen sin på Andørja. To rever har nemlig flyttet til øya, og er blitt tatt godt imot av innbyggerne.
Les mer
lavangen_musikk_korps_til_bergen

Lavangen skolemusikk:

BERGEN: Sammen med 260 andre musikkrops deltok Lavangen Skolemusikk på markeringen av 100-årsjubileumet til Norges Musikkorpsforbund. Med spilling i sentrum av Bergen og på Fløyen er korpset fornøyd med utflukten.
Les mer
samisk_stedsnavnseminar_opptak-4

Samisk Stedsnavnseminar:

SPANSDALEN: Lørdags formiddag 7. juni hadde Spansdalen Historielag samisk stedsnavnseminar i Spansdalen grendehus. Et lærerikt seminar syns deltakerne.
SE OPPTAK AV SEMINARET HER
 
tour_de_andorja_stream

SN-TV sendte direkte:

ENGENES: Salangen-Nyheter sendte direkte fra folkefesten på Tour De Andørja lørdag. Vi har tatt pulsen på folkelivet under løps- og sykkelfesten. I tillegg fikk vi hyggelige gjester i studio på vår sending.
Se opptaket av sendingen her
kunstutstilling_lavangsnes

Nytt liv i ett gammelt ungdomshus:

LAVANGSNES: Ekteparet Inger og Per Bekkelien har pusset opp og gitt det gamle og ærværdige ungdomshuset på Lavangsnes et nytt liv. I sommer åpner de dørene for å vise publikum sine malerier og håndverkskunst fra 20. til 29. juli, og ønsker alle velkommen til å se den spennende utstillingen.
Les mer
2018_salangselva_aapning_ingress

Monsterlaks i midnattsol:

SAlANGSELVA: Natt til søndag i forrige uke var dagen som mange har gått en hel vinter å gledet seg til; fiskestart i Salangselva. Vær og forhold var optimale, og fisken var i farta.
Les mer
kristi_borve_ungdommens_kulturpris-3

Ungdommens Kulturhus:

LUNDKAIA: Turn, friidrett, synging, piano, ski, fotball, barnekor og UKM er bare noen av grunnene til Kristi Børve (15) vant. Ungdommens Kulturpris ble tildelt en verdig vinner.
Les mer
kunstutstilling_lundbrygga_forside

En utstilling vel verdt et besøk:

LUNDBRYGGA: Torsdag åpner dørene for en ny kunstutstilling på Lundbrygga. Det er Tusenkunstnerne og Salangen fotoklubb som stiller ut sine spektakulære fotografier og kunstverker i lokalene til Sør-Troms Museum.
Se videoreportasje
flagg_benjamin_ingress

Nye flagg vaier:

SJØVEGAN: Nye flagg er blitt satt opp i sentrum for å erstatte de gamle som er utslitt etter årelang slitasje.
Les mer
 
rullatorløp_forside

Seier til Lavangen:

TENNEVOLL: Lavangsheimen og Lavangen Frivilligsentral arrangerte torsdag 21. juni Norgesmesterskap i rullatorløp. 18 stykk fra Salangen tok turen på besøk og 16 deltok til sammen på løpet. De fra Salangen dro dessverre hjem uten vandrepokalen.
Les mer
026085_bardu_korforening_i_irland

Bardu korforening på Irland-tur:

SJØVEGAN: Denne uken er Bardu korforening på besøk i Irland. Her har de vært på en liten gjennomreise hvor turen startet i Galway, og har tatt de tretti medlemmene av koret gjennom landet til Dublin hvor de har holdt konsert.
Les mer
 
97645_backlash_kommer_ikke_i_aar (3)

Trofaste Millionfisken-gjester:

PASSVIK/SJØVEGAN: De trofaste Millionfisken-vennene i Backlash Fishing blir ikke å komme i år. Økonomi, unger og arbeid er blant grunnene til at de må melde pass i år, men Tonny "Fangstmann" Lunnan lover de er på plass igjen til neste år.

Les mer
hymne_til_lavangen_header

Lørdag lanseres "Hymne til Lavangen":

TENNEVOLL: På St. Hans aften blir det urpremiere på "Hymne til Lavangen". Låta tar for seg mye av kommunens kultur og historie og resultatet av et ganske bredt samarbeid av lokale talenter og etablerte musikere.
Les mer
 
Ny_musikkvideo_lykkejeger_paal_dahlberg_ingress

Dahlberg ute med musikkvideo:

SJØVEGAN: Fredag 15. juni slapp Pål Dahlberg ut en etterlengtet musikkvideo for sin siste singel "Lykkejeger" som ble sluppet 30. mars i år. Singelen har allerede fått mye radiotid både i Troms og i Trøndelag.
Les mer
lavangsvekka_mandag_aaping_ingress

Regntung start for Lavangsvekka :

TENNEVOLL: Tross mye regn var det bra oppmøte på plassen utenfor Lavange skole ved 17:00 tiden i går. Det var duket for åpningen av 29. runde av den tradisjonsrike Lavangsvekka.
Les mer
 
Blomster_paa_Sjøvegan_ingress

Blomstrende forberedelser:

SJØVEGAN: 28. juni til 1. juli går den tradisjonelle Millionfisken av stabelen på Sjøvegan, og blomsterprakt langs gatene varsler om at begivenhetene nærmer seg med stormskritt.
Les mer
grillfestmedutsiktforside

Mental Helse Salangen hadde:

FAGERLIA: Mental Helse Salangen hadde et særdeles flott avslutning før sommerferien på torsdag, da de grillet god mat til fjells oppe ved hytta til Britt og Leidulf Vang.
Les mer
 


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS