Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 22. januar 2018

  • mandag-14°C
  • tirsdag-14°C
  • onsdag-12°C
Været i Salangen:
jula_er_over_ingress

Salangen sprenger grenser:

SJØVEGAN: Da var endelig jula over på Sjøvegan for denne gang. Mandag var det knapt minnene igjen av den store julegrana som har spredt stemning og glede til alle besøkende de siste to månedene.
Les mer

pubversjon_av_beat_for_beat_ingress3

Musikalsk glede med Beat & Quiz:

SJØVEGAN: Musikk er kjent for å bringe folk sammen, og kommende fredag blir det en herlig mix av allsang og musikalsk quiz, når Asle Fjell-Skardal arrangerer Beat og Quiz ved Kåre på Kaia.
Les mer
salgsrekord_ingress

Hålogaland Teater ga salgsrekord:

SJØVEGAN: I kveld mandag 29.januar kommer Hålogaland teater tilbake til Sjøvegan. Etter siste besøk i Salangen så det ut til at salangsværingene ville se mer av Guri Johnson og gjengen.
Les mer
vårtun_ingress

– Best måte å ta vare på seg selv:

ÅRSTEIN: Søndag skal Mariann Vårtun holde meditasjonskurs i Gratangen, kurset er i tre moduler, og intensjonen er å ta bedre vare på sitt indre.
Les mer
skøytebane_ingress

– En flott vinteraktivitet:

SJØVEGAN: I dag var elevene ved breddeidrettsfag på Sjøvegan videregående skole ute på en forfriskende skoletime. Nede i Strandparken spilte de ishockey, og det var de tydelig fornøyde med.
Les mer
borderline_ingress

Finnsnesband med ny singel:

SJØVEGAN/FINNSNES: Finnsnes- bandet Borderline slapp fredag ut ny singel. Bandet holder for tiden lav profil i studio og jobber med å spille inn materiale før de mot høsten håper å innta turnebussen.
Les mer
ungdomsrad_2018_UKM_ingress

Ungdomsrådets årlige utfordring:

SJØVEGAN: På onsdag hadde det nye Ungdomsrådet i Salangen møte hvor de jobbet på spreng for å finne ut hvordan de skal kunne promotere for årets UKM i Salangen. Flere idéer er allerede på plass, men de trenger litt hjelp.
Les mer
 
revy_gratangen_ingress

Ønsker blåse liv i revyånden:

ÅRSTEIN: Det har vært lite aktivitet i revy-miljøet i Gratangen de siste årene. Nå prøver ildsjel og revyentusiast Roar Moslet å blåse liv i gjengen igjen.
Les mer
AAL_aktivitetsbuss_ingress

Har du klasse B og vil gjøre noe bra?:

SJØVEGAN: Fra og med uke 4 vil det være tilbud om aktivitetsbuss i Salangen. Foretaket er i forbindelse med "En bedre alderdom" og vil være styrt av frivillige, nå søker de sjåfører og handlekompiser.

Les mer
 
isogaisa_2018_ingress

Store ambisjoner for Isogaisa 2018:

ISOGAISA: Datoen for årets Isogaisa festival er nå satt. I år blir det fra torsdag 9. august til søndag 12 august. I tillegg har Lavangen kommune gitt tilskudd til å videreutvikle den rusfrie sjamanfestivalen.
Les mer
bjorneforedrag_i_bardu_ingress

Bli kjent med bjørnene i Troms:

SETERMOEN: Tirsdag 30. januar blir det bjørneprat på Bardu folkebibliotek. Hit kommer Thomas Johansen fra rovviltseksjon ved SNO og forsker Julia Schregel fra NIBIO Svanhovd.
Les mer
 
paal_riise_ingress

Stand-up komiker vil støtte Benedicte:

SJØVEGAN: Stand-up komiker Pål Riise kommer i februar til Salangen kulturhus hvor han skal holde et show hvor formålet er å samle inn penger til Benedicte Iselin Johansen.
Les mer
morgans_skip_og_jamaica_ingress

Jamaica + Morgan's Skip = Sant:

GRØSNES: I fjor november besøkte JAMPRO-Jamacia Trade and Invest, Morgan Skip A/S i Gratangen. De forsterket en allerede god tone, og har planlagt flere spennende og kulturrike arrangement i framtiden.
Les mer
 
camlingliv_paa_sjovegan_ingress

Til Sjøvegan for å dyrke caminglivet:

SJØVEGAN: Wenche og Sigmund Emaus, Aslaug Strand og Leif Otto Brattstien, henholdsvis fra Tromsø og Lyngseide har i helga tatt turen til Sjøvegan for å dyrke campinglivet i helga.
Les mer
skoytebane_klar_2018_ingress

Skøytebanen i Strandparken:

SJØVEGAN: Da var det igjen på tide for salangsværinger å spenne på skøyteskoene, for på Strandparken har nå Kenneth Heggelund vannet skøytebanen. - Nå er det bare minusgradene som mangler, sier han.
Les mer
 
aanesen_til_ol_ingress

Tilbakeblikk til 1994:

SJØVEGAN: Det nærmer seg OL, og selv om De Olympiske vinterleker i år arrangeres langt unna Salangen så har OL ilden gått gjennom Sjøvegan under OL i 1994. Øystein Ånesen tenker tilbake da han bar fakkelen.
Les mer
salangen_markerte_seg__ingress

Salangen markerte seg for fylkesmannen:

TROMSØ: Salangen var markeringskommune under årets januarmøte hos fylkesmannen i Troms. Dette var en oppgave de ikke tok lett på, og med omlag tjue involverte salangsværinger fikk de virkelig markert kommunen.
Les mer