Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 28. mai 2017

  • sndag8°C
  • mandag3°C
  • tirsdag3°C
Været i Salangen:
DUGNAD_VED_GRAVLUNDET_PÅ_SJØVEGAN_INGRESS

Full dugnad ved kirka:

SJØVEGAN: Ved kirken på Sjøvegan har det vært dugnad, og det var et godt oppmøte. - Det ble fint, vi har vært flinke i dag, forteller ildsjel Inger Bakkemo.
Les mer
countryfestival2017_ingress

Nord-Norsk Countryfestival:

MÅLSELVFOSSEN: Jubelen slo høyt i ørene når gitarist og vokalist i Smokie, Terry Uttley ropte hallo til hele publikumet under den årlige utgaven av Nord-Norsk Countryfestival.
Les mer
navnebytte_u4_ingress

Navnkonkurranse om U4-området:

SJØVEGAN: Navnkonkurransen for U4-området førte til hele elleve gode forslag som folkehelsekoordinator Anne Mette Brustuen nå har gått i gjennom. Hun forteller at det er tre forslag som skiller seg veldig ut og som går videre til neste del av prosjektet.
Les mer
10aarmedbaluba_ingress11

10 år med Viseklubben Baluba:

SJØVEGAN: På Lundbrygga i 2. etasje på Sør-Troms Museum var det på onsdag pyntet med ballonger, med en lyd av jubel og feiring. Det var Salangen Viseklubb Baluba som feiret sine 10 år med aktivitet.
Les mer
folkehelsekoordinator_BIG

30-trimmen er i gang:

SJØVEGAN: Det ligger ennå mye snø oppe i fjellene og man skal ikke så mange høydemeter opp før at man treffer på mye snø. Vi har tatt en prat med folkehelsekoordinator i Salangen, Anne Mette Brustuen om forholdene ute i terrenget nå.
Les mer
 
Skolen_i_Seljeskogen_Tøllef_tøllefsen_INGRESS

Den gamle skolen i Seljeskog:

SELJESKOG: Den gamle skolen i Seljeskog står forlatt og naturkreftene har gjort sitt inntog med å ta tilbake den gamle bygningen. For seksti år siden gikk Lill Haldis Tveiten i andre klasse ved skolen, og hun har mange gode minner fra den tiden.
Les mer og se bilder
golfmøte_ingress

Midt-Troms Golfklubb merker:

NEDRE BARDU/SJØVEGAN: Midt-Troms Golfklubb inviterer til åpent informasjonsmøte på Kåre på Kaia, torsdag 1. juni. Formålet med møtet er å fortelle blant annet hva det innebærer å spille golf.
Les mer
 
Gratangsturneringen_2016_ingress

Gratangsturneringen-2017:

GRATANGSBOTN: Forberedelsene til Gratangsturneringen som i år skal være 16. til 18. juni i Gratangsbotn, er godt i gang. Det forventes at det blir stort engasjement, med både fotball og store artister.
Les mer
Novemberfilm_forteller_historie_ingress

Novemberfilm på besøk hos nettavisen:

SJØVEGAN: Vidar Lien Amundsen er produsent i Novemberfilm som står bak blant annet Insider- seriene, Oslo Brenner og Hundepatruljen, han har vært på besøk i Salangen sammen med kameramann Tomas Myklebost.
Les mer
laberg_infoskilt_ingress

Se de nye severdighetene i Gratangen:

LABERG: Ved Laberg i Gratangen er det nå satt opp to flotte informasjonsskilt som omhandler DS Dronning Maud og okkupasjon og kystfart. Det er Troms fylkeskommune som har laget skiltene.
Les mer
Dugnad_kirke_19_mai_ingress

Nå skal det rakes på kirkegården:

SJØVEGAN: Tirsdag 23.mai inviteres det til dugnad på gravlunden på Sjøvegan. Kirkeverge Tonje Østvik oppfordrer flest mulig til å stille opp slik at de får tatt mest mulig av gravlunden.
Les mer
 
Miki_senter_aapning_ingress

Åpningsfesten ble knallsuksess:

SJØVEGAN: Torsdag kveld var den offisielle åpningen av MIKI-sentret, og det ble invitert til åpen folkefest med innslag i Sjøvegan. Med scene, fyrverkeri og storslagene artister ble kvelden en kjempesuksess for gründer, Jon Henrik Larsen.
Les mer og se opptak fra åpningen
Bjarne_Dahlberg_soknadsfrist_kulturskole_ingress

Kulturskolen har mye å tilby:

SJØVEGAN: Kulturskolerektor Bjarne Dahlberg tok vår journalist med på en omvisning inne på kulturskolen og fortalte om hva de har å tilby sine elever som har tenkt å søke seg inn på kulturskolen til høsten.
Les mer
 
fotballskole14_forside

Inviterer til Tine fotballskole:

SJØVEGAN: I år som i fjor, arrangeres det som vanlig Tine fotballskole på Idrettsheia. I år blir det på grunn av andre arrangementer bare to dager, men arrangør Trine Dahlberg Torgersen lover at det ikke skal bli noe dårligere av den grunnen.
Les mer
miki-aapning-AVIS

Statsministeren åpnet senteret offisielt:

SJØVEGAN: I går var det offisiell åpning av MIKI-senteret, og dette ble markert med både kjente artister og selveste statsminister Erna Solberg, som også er storesøster til MIKI-senteret.
Se sendingen her
 
miki-aapner_ingress2

Med statsministeren som storesøster:

SJØVEGAN: I dag torsdag 18.mai er det offisiell åpning av MIKI-senteret, og i den forbindelse skal dette markeres med både kjente artister og selveste statsminister Erna Solberg, som også er storesøster til MIKI-senteret.
Les mer
dancelab_hip_hop_kurs_ingress

Dancelab kommer til Lavangen:

TROMSØ/TENNEVOLL: For de danseglade i Lavangen skal det neste helg arrangeres et hip-hop kurs i regi av Dancelab. Eier av Dancelab, Jarl-Tore Helmobakk forteller at de ønsker å skape et aktivt tilbud for barn å unge.
Les mer