Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-13°C
  • fredag-9°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
løksaopen_header
Den glade gjengen i LøksaOpen. FOTO: PRIVAT

Konkurranseglad vennegjeng:

Låvefest og bordtennis

LØKSA: Onsdag kveld var det duket for den lukkede låvefesten LøksaOpen. I år var det oppgradert med fire nye grener som den konkurranseglade vennegjengen skulle bryne seg på, forteller arrangør Martin Sagerup.


LøksaOpen er en lukket begivenhet for en konkurranseglad vennegjeng. I år har arrangør, Martin Sagerup utvidet den konkurransespekkede festligheten til fem grener. Det var tredie året dette arrangementet ble holdt. - Tidligere har det kun vært konkurranse i bordtennis, sier Sagerup til nettavisen. Det ble også servert lapskaus fra Dyrøymat og nybakte brød.


Konkurranse og fest
Sagerup, som for øvrig jobber hos Salaks hadde fått låne en byggtørker som gjorde at det var grei temperatur inne på låven. Etter konkuransen var bordtennisbordet åpent for en vennlig match, mens folk koste seg med medbrakte drikkevarer. De fem separate konkurransene ville teste deltakerne på mange områder, både kunskap, mobilitet og samarbeidsevne før den femte og siste konkuransen som var bordtennis. - Alle har koset seg med god mat og drikke, sier Sagerup, og avslutter med å si at han allerede er i gang med planleggingen av neste arrangement som han kaller "SommerLekene2017".

ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ123456789.jpg
Stine Svinsaas og Jørgen Berg ble årets vinnere i LøksaOpen. FOTO: PRIVAT

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider