Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 21. mars 2018

  • onsdag-3°C
  • torsdag-2°C
  • fredag-4°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
jegerprøven_header
Jegerprøven kan tas fra og med det året man fyller 14 år.

Enkel- eller dobbeltbekkasin?:

Lær deg forskjellen

GRATANGSBOTN: I april arrangerer Gratangen jeger og fiskeforening jegerprøvekurs. Det er Stein Ole Sommerseth som skal lede kurset som vil gå over de to siste helgene i april.


Fredag 20. april starter en ny runde med jegerprøvekurs i Gratangen, og for alle som ønsker å være med oppfordrer jegerprøveinstruktør Stein Ole Sommerseth om å melde seg på i god tid slik at de kan skaffe til rette nok bøker til alle. Jegerprøvekurset går over to helger hvor det avsluttes søndag 29. april med en dag på skytebanen hvor deltakerne vil bli kjent med å skyte både med hagle på leirduer og med rifle.

 

Kan være lurt å forberede seg
Jegerprøveinstruktøren forteller at det ofte er den teoretiske delen flest folk sliter med, og det er da helst på artsbestemmelser og lovverket som er de dominerende fallgruvene. – Det kan derfor være lurt å forberede seg litt i forkant av kurset, og på Norges Jeger og Fiskeforbund (NJFF) sine hjemmesider finnes det en del informasjon. Prisen for kurset er satt til 3000 kroner for ikke-medlemmer og for medlemmer av NJFF slår vi av 750 kroner, opplyser Sommerseth til nettavisen.

 

For påmelding kan det tas kontakt direkte med jegerprøveinstruktør Stein Ole Sommerseth på telefon 971 95 371.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider