Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julemarkedbig
På bildet: Henriette Olsen Fredriksen (t.h) og Christian Kristoffersen (t.v) håper mange kommer og handler i Strandsenteret lørdag og søndag. FOTO: JON HENRIK LARSEN

9.klassene til Strandsenteret:

Lager eget julemarked

Lørdag og søndag skal begge 9.klassene ved Salangen skole skape hyggelig atmosfære i hallen på Strandsenteret. Her skal det nemlig være juleloppemarked.


Det er begge niende klassene ved Salangen skole som arrangerer juleloppemarkedet som skal være inne i Strandsenteret på Sjøvegan førstkommende lørdag og søndag i forbindelse med juleåpne butikker. - Det blir vaffelsalg på lørdagen. I tilegg skal vi selge kaker som folk kan at med seg hjem. Vi har fått forskjellige lopper hjemmefra som vi skal selge på markedet også. På lørdag blir markedet fra klokken 10.00 til 15.00, mens på søndagen blir det fra kl. 14.00 til 18.00, sier elevtillitsvalgt Henriette Olsen Fredriksen til nettavisen.


Klassetur
Inntektene som klassene får på markedet skal gå til en klassetur som de skal på i løpet av 10.klassen. - Vi håper at det blir mye folk som kommer. Vi lover å ha god kaffe og mye fint å selge på markedet, avslutter Christian Kristoffersen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider