Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 16. desember 2017

  • lørdag-5°C
  • søndag-1°C
  • mandag-5°C
Været i Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Legge_ny_vannledning_sjøvegan_maskin_header
Ronald Martinsen ved Sjøvegan Maskin og Transport AS viser hvor ledningen går. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Sjøvegan Maskin og Transport:

Legger ny ledning

SJØVEGAN: I den siste tiden har det foregått litt forarbeid i Sjøvegan-sentrum av Sjøvegan Maskin og Transport AS som nå starter arbeidet med å legge nye vann- og avløpsrør, nå har de lagt om veien på oversiden av EM og ryddet skog der det trengs.Nå fortsetter arbeidet med å legge ned nye vann- og avløpsrør i Sjøvegan- sentrum. I den siste tiden har Sjøvegan Maskin og Transport AS drevet litt forarbeid i forbindelse med prosjektet. Prosjektet er ventet å starte opp omgående, og forventes å være ferdig til jul. - Vi satser på å klare og bli ferdig før jul med mindre det oppstor mye uforutsett. I tillegg har vi jo flere prosjekter på gang, så det handler og litt om disponeringen av vår maskinkapasitet, forteller medeier av Sjøvegan Maskin og Transport AS, Toralf Sørensen til nettavisen.

Legge_ny_vannledning_sjøvegan_maskin_artikkelfoto.jpg
Helt fra innkjørselen på andre siden av veien fra redaksjonen i Salangen-Nyheter fortsetter de nå arbeidet med å legge ned ny vann- og avløpsledning. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Tidkrevende arbeid
De har hatt personell med egnet utstyr for søk av kabler som har vært å merket opp hvor det allerede befinner seg ledninger, noe det er en del av ettersom det er et relativt tettbygd område. - Det er jo ikke et veldig omfattende prosjekt, men det vil ta sin tid ettersom det blir mye fingraving både med maskin og for hånd for å finne kablene uten å skade dem. det er mye å ta hensyn til, i tillegg skal alt av vann og avløp koples inn på de nye rørene, noe vi skal prøve å få utført uten å måtte stenge vannet, om vi blir å stenge vannet vi vil være i ute med god til med beskjed til de husstander det gjelder, avslutter Sørensen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider