Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. mars 2018

  • mandag-1°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag1°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
005640_glatte_veier_header
På E6 i Nedre Bardu var det i dag en trailer som endte i grøfta på grunn av vanskelige kjøreforhold. FOTO: SANDER KARLSEN.

Vis aktsomhet på veien:

Livsfarlige kjøreforhold

SJØVEGAN/NEDRE BARDU: På grunn av plutselig mildvær er det blitt ekstremt vanskelige kjøreforhold i distriktet, blant annet er det en trailer som har havnet i grøfta på E6 i Bardu. Det oppfordres til å vise forsiktighet.


Fra å være -14 grader enkelte steder i går, er det i dag meldt om temperaturer opp mot 6 - 7 røde grader i dag, tirsdag. Dette har blant annet medført ekstremt utfordrende kjøreforhold langs veiene. I Bardu er det blant annet en trailer som har kjørt ut på E6 som medførte at veien var sperret. Grunnet raske temperaturendringer oppfordres det nå til å vise ekstra forsiktighet når man ferdes i trafikken, både for bilister og myke trafikanter. Ettersom veien nå er blitt mørk igjen etter at isen forsvant vil det være viktig at man heller velger en godt synlig refleksvest fremfor refleksbånd og liknende. Det er også mye vann på veibanen som kan medføre vannplaning. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider