Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 19. april 2018

  • torsdag5°C
  • fredag6°C
  • lørdag8°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
lundbryggasolgtbig
Styreleder i Millionfisken AS, Tor-Arne Chruickshank er glad og fornøyd med salget av Lundbrygga til Sør Troms Museum. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Millionfisken med nyhet:

Lundbrygga er nå solgt

SJØVEGAN: Styreleder i Millionfisken AS, Tor-Arne Chruickshank (bildet) kunne tirsdag formiddag endelig bekrefte ovenfor Salangen-Nyheter at Millionfisken Eiendom nå har solgt Lundbrygga og Lundkaia til Sør Troms Museum, igjennom en gunstig avtale til fordel for Millionfisken.


 

Brygga og kaia ble solgt for taksten på 1.550.000 kroner. - Det er en gledens dag for Millionfisken AS og Millionfisken Eiendom. Vi får endelig solgt Lundbrygga og kaia til en aktør som kan utvikle det videre, og som i tilegg vil ha et tett samarbeid med oss i Millionfisken, sier styreleder og Millionfisken-pappa, Tor-Arne Chruickshank til nettavisen. Han er også glad for at Millionfisken nå endelig er gjeldsfri og ikke har lån å betjene. - Det gjør det lettere for oss å tenke fremover i forhold til fremtidige arrangementer, sier Tor-Arne.


Fornøyd
Daglig leder for regionmuseumet i Sør Troms Museum, Frode Hansen er også fornøyd med salget og kontrakten som ble signert mellom partene i går mandag. - Det er så absolutt en god salgsavtale. Vi ønsker og jobbe for samfunns- og sentrumsutvikling i Salangen. Derfor blir dette et viktig skritt for oss i den retning, sier Hansen. Han understreker at i 2015 skal museumet leie ut til drivere på kafe og pub-siden, der som Lundbrygga Pub i dag er.

lundbryggasolgtbig2.jpg


Gunstig
Millionfisken AS har også fått en gunstig leieavtale for uteområdet og puben til neste år og de fremtidig årene fremover. - Vi blir å bruke året 2015 på å tenke hva vi skal gjøre videre med anlegget. Det er mange ideer og planer som ligger på bordet nå. Vi kommer til å gjøre noe først med taket på gammelbrygga og i tilegg utvendig kledning der. Også den gamle trekaia som står ved siden av dagens Lundkaia vil bli revet i løpet av 2015. Den erverdige Lundkaia blir vi å sette i bedre stand, slik at vi kanskje kan ta inn "Anna Rogde", som Sør Troms Museum også har ansvaret for. På gammelbrygga skal det nå i 2015 etableres et snekkerverksted i andre etasje over puben, sier Frode Hansen ivrig til nettavisen.


Overtar pub og kafe
Det blir også nye drivere på Lundbrygga Pub. - Jeg skal drive videre Lundbrygga Pub og kafeen på lørdagene. Første lørdagen med kafe for meg vil bli den 3.januar, sier nybakt pubvert Lasse Mortensen fornøyd. Han driver i dag Toos Kafe i lag med sin kone i Coop sitt bygg på Sjøvegan. - Jeg har fått en leieavtale for ett år i første omgang. Jeg vil ha min første pubkveld lørdag 10.januar, sier Mortensen som ser positivt på utfordringen med å være kafe- og pubvert i tiden som kommer.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider