Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag9°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julehandelbig
Salangen skole- og drillkorps hadde rigget seg til utenfor Felleskjøpet med sin popcorn-gryte. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Butikkene holdt søndagsåpent:

Lysfin julehandel !

SJØVEGAN: I går på den siste søndagen i advent holdt butikkene på Sjøvegan søndagsåpent for de som ikke hadde fått gjort alle julegaveinnkjøpene riktig ferdig. I tilegg var det masse liv i sentrum.


Butikkene holdt åpent fra kl. 14.00 til 18.00. I disse timene krydde det med mennesker, både av kommunens innbyggere men også av folk utenfra. Nettavisen pratet blant annet med folk som kom fra Målselv, Ibestad og Dyrøy for å handle i Salangen denne søndagen. - Det var så utrolig fint å komme kjørende inn til handelsstedet her i dag. De flotte lysene som var som en løype til butikkdøren var spesielt, sa Signe Pedersen til nettavisen.


Lysgate
10.klasse ved Salangen skole hadde fått ansvaret for å sette opp nærmere 1000 fakkelbokser med lys som skulle stå på innfartsveien, og i tilegg i gatene på Sjøvegan. Det hele dannet etterhvert en utrolig flott ramme rundt hele julehandelen i Salangen. Når butikkene stengte dørene klokken 18.00 ble fakkelboksene tatt ned av ungdommene.


Det var mye folk på Sjøvegan søndag, som kom fra alle kanter. Nettavisen pratet med folk fra Målselv, Ibestad og Dyrøy. FOTO: JON HENRIK LARSEN


Musikk og popcorn
Det var ikke bare levende lys som var å se i sentrum i går søndag. Salangen skole- og drillkorps hadde fått ansvaret fra Salangen Næringsforening til å gå rundt i sentrum og spille musikk på butikkene, i tilegg til at drillerne delte ut mandariner og twist til alle de møtte på. Slikt blir det smilende mennesker av ! Utenfor Felleskjøpet hadde skolekorpset derimot rigget seg opp med en popcorn-gryte, og solgte villig bort popcorn til de som ville ha. Det var Lars- Kai på Felleskjøpet som hadde ordnet ildsstedet for korpset. Alt i alt, var søndagens arrangement før jul en ren suksess !

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider