Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
fikkstjerna2014-big
Det var en rørt og glad May Eriksen som kunne motta Salangen-Nyheters hederspris "Årets Salangen-stjerne 2014" av redaktør Jon Henrik Larsen. FOTO: JOHANNE DRIVEKLEPP

Lang og tro tjeneste som frivillig:

May fikk stjerna!

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter sine lesere har kåret "Årets Salangen-stjerne-2014". I år ble det May Eriksen som fikk hedersprisen. Prisen ble delt ut under jule-direktesendingen på mandag kveld.


 


Det kom inn totalt 214 kandidatforslag til Salangen-Nyheter på hvem som skulle få "Årets Salangen-stjerne". Men det ble en dame som står på som frivillig i mange ulike lag og organisasjoner i Salangen som fikk hedersprisen i år. Våre lesere ønsket at May Eriksen skulle få en påskjønnelse før jul, i form av julestjerna. Begrunnelsen for at Eriksen fikk stjerna er:  "Som pensjonist, gjør hun ekstra stor innsats for mennesker som trenger litt oppmuntring og støtte. Hun jobber utrøttelig i Røde Kors og får også de andre til å yte noe ekstra. Dessuten stiller hun opp ”privat” med for eksempel lefsebaking på Blåklokka. Hun er også med i Demensforeninga og deltar i aktiviteter der. I det hele tatt en uvurderlig omsorgsperson!", skriver en av forslagsstillerne om henne.


Delt ut på direkten 
Prisen "Årets Salangen-stjerne" ble delt ut på mandagens program av "Julestemning" på Salangen-Nyheter. May Eriksen var gjest i studio hos Herleif Kristoffersen og Are Apeland i forbindelse med året som har gått og arbeidet til Røde Kors Salangen. Da benyttet redaktør Jon Henrik Larsen muligheten til å overraske henne med prisen og den fine julestjerna som er gitt av Anitas Blomster på Sjøvegan. - Tusen takk. Herregud, jeg ble
overrasket nå. Dette var veldig hyggelig. Jeg kunne ikke ha gjort alt det som jeg er med på alene. Det er mange andre også, sa May Eriksen med en liten tåre i øyekroken. Julestjerna kommer til å få en hedersplass hjemme hos May, forsikrer hun.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider