Dette med julebord er en stor tradisjon rundt om i hele Norge. Utganspunktet var jo at bedrifter bydde på en fest med god julemat og drikke til sine ansatte, og ikke minst ansattes ektefeller. Dette var for å påskjønne sine ansatte for god innsats i året som har gått. SAFA i Salangen og Frivillihetssentralen i Lavangen i forbindelse med Den Kulturelle Spasserstokken, tenker på de som er blitt pensjonister, og i fellesskap arrangerer seniorjulebord for de som er ute av arbeidslivet på grunn av oppnådd pensjonsalder.


Julemat
Naturlig nok blir kulturhuset pyntet til fest den 24. november. - Dette er fjerde året på rad vi arrangerer seniorjulebord. På menyen blir det servert tradisjonsrik julemat, som ribbe, pinnekjøtt med alt av tilbehør og dessert. Etter bespisningen, spiller J-P Band opp til dans, og vi håper at vi kan få seniordanserne i Salangen til å åpne dansen, forteller initiativtaker Anna Aglen Løkse til nettavisen.

annaaglenforside.jpg
Initiativtaker Anna Aglen Løkse ønsker å minne alle som har lyst til å delta på julebordet om å melde seg på før 10. november. FOTO: HERLEIF KRISTOFFERSEN.

Opptil 90 påmeldte
Det er ingen tvil om at seniorjulebord er et populært arrangement. - Dette er veldig populært, for tidligere år har det vært opp mot 90 påmeldte til arrangementet.Folk ønsker å komme sammen å prate, spise god mat og danse, ja rett og slett ha det hyggelig sammen. Foreløpig til årets julebord er det allerede kommet en del påmeldinger. Fristen for å melde seg på er satt til den 10. november, og det er fordi vi må ha litt tid på oss av hensyn til bestilling av maten. Så her er det bare melde seg på til SAFA på telefon 905 95 086, eller Lavangen Frivillighetssentral på telefon 480 64 520 , og prisen er satt til kr 400,- per person, oppfordrer til slutt, den engasjerte intiativtakeren, Anna Aglen Løkse til nettavisen.