Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
444_NMK_Bardu_avslluttningslop_header
I crosscart er det deltakere helt ned i 6 årsalderen som skal være med å knive om seieren i helga. FOTO: ANETTE VANG JENSSEN.

Sesongavslutning for NMK Bardu:

Minnesløp for Steien

STEIEN: Til helga arrangerer NMK Bardu sesongens siste bilcross-løp. Løpet er til minne om Karin og Arne Steien, og går både lørdag og søndag.


Til helga går startskuddet for siste gang denne sesongen for NMK Bardu. Fra klokken 11:00 på lørdag blir det fart og spenning i Bardu. Når både store og små skal knive om å komme først i mål i sine biler. Det skal i løpet av helga konkurreres i både bilcross og crosscart, i tillegg til knappeløp og sykkelløp for de minste. I crosscart er det deltakere dene i 6 årsalderen som kjører, og i bilcross er juniorklassen fra 16 år og oppover. - Dette er et pokalløp, så vinnerne i dame og senior klassen får en knapp i en vandrepremie som man får beholde i ett år, om man vinner tre knapper for man pokalen til odel og eie, forteller medlem av NMK Bardu, Ellen Jenssen til nettavisen.

444_NMK_Bardu_avslluttningslop2_510x339.jpg
Som vanlig vil det være kiosk- og grillsalg og inngangsprisen er 100 kroner for dagspass, og 180 for helgepass, Gratis inngang for barn under 16 år. På lørdag går startskuddet fra klokken 11:00 og på søndag fra klokken 13:15. FOTO: ANETTE VANG JENSSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider