Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 26. april 2018

  • torsdag6°C
  • fredag5°C
  • lørdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
maxi_mye_nytt_artikkelfoto
Daglig leder ved Maxi Miljø, Gaute Olsen i full gang med å få varer i hyllene. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Nytt sortiment og innredning:

Mye nytt på Maxi Miljø

SJØVEGAN: Nede på Maxi Miljø på Sjøvegan har de nå fått inn mye nytt og spennende. Flere nye varer og litt ny innredning er på plass inne i lokalet.


Nå kan Gaute Olsen og resten av gjengen på Maxi Miljø på Sjøvegan smått senke skuldrene. Det har den siste tiden pågått litt endringer inne i butikklokalet, og både nye varer og noe innredning er frisket opp. Blant annet har de fått inn et større parti med lyspærer, både LED og halogen i et bredt sortiment, batterier og litt annet småelektronikk. – Vi har fått en god del nytt inne på butikken. Mest lyspærer og småelektronikk, også har vi fått inn noen nye reoler med fastmonterte lysarmaturer. I tillegg har en av våre dyktige medarbeidere gjort en fantastisk jobb med å rydde i butikken, forteller daglig leder ved Maxi Miljø, Gaute Olsen til nettavisen.

 

maxi_mye_nytt_artieijierjgfer2.jpg
Slik ser de nye reolene ut som nå er del av innredningen på Maxi Miljø. Batterier, lyspærer og småelektronikk er blant de nye varene som også er kommet i hyllene på butikken. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider