Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 19. mars 2018

  • mandag-1°C
  • tirsdag-4°C
  • onsdag1°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
UTSTYRSBANKEN_RETT_INGRESS_KNUT
Anne Mette Brustuen og Ronny Johnsen forteller nå at utstyrbanken har fått flere ski for utlån. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Utvider utstyrsbanken:

Nå er det ski for alle!

SJØVEGAN: Utstyrsbanken har oppgradert lagret for vinterens aktiviteter, og tilbyr nå ski til hele familien. - Vi har som mål at alle som vil, skal ha et tilbud om å komme i aktivitet, sier utstyrskoordinator Ronny Johnsen.


Utstyrsbanken til biblioteket i Salangen har blitt oppgradert, deriblandt ski til de minste. En av hovedgrunnene til denne oppgraderingen er at nå kan hele familien komme hit til utstyrsbanken for å låne ski. Utstyrskoordinator ved Salangen Bibliotek, Ronny Johnsen forteller at folk er ivrige med å benytte seg av utstyrsbanken, og at februar til april er de travleste månedene. - Utstyret er et tilbud for alle, og er en mulighet for å komme seg ut i aktivitet, oppfordrer folkehelsekoordinator Anne Mette Brustuen.

utstyrsbanken_foto.JPG
Nå har utstyrsbanken også et tilbud til de minste i familien. FOTO: ALEKSANDER WALØR.


For hele familien
- Vi har nå ski til folk i alle aldre, tidligere har vi for det meste hatt ski til ungdom og voksne, men nå har vi også fått inn flere nye ski til de minste, forteller Brustuen. I tillegg til ski har utstyrsbanken også snowboard og skøyter, samt en nærtliggende skøytebane. Utstyrsbanken ligger ved Salangen bibliotek og er et utleiested for sport-, og turutstyr. - Leie av utstyr er for alle og det er gratis, avslutter Brustuen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider