Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
jardar1julekonsertbig
Jardar Johansen kommer til Salangen 15.desember. FOTO: BYRÅFOTO

Vakker musikk i kirka den 15.desember:

Nå kommer Jardar !

SJØVEGAN: På torsdagen 15.desember blir det igjen julekonsert i Salangen kirke. Konserten starter klokken 19.00 og Jardar Johansen har selv tro på at det blir mye folk i kirken.


Julestemningen er garantert sikret når Jardar Johansen holder konsert . Jardars juleturne har siden oppstarten i 2001, utviklet seg til å bli Nord-Norges største julekonsert, både i antall spillesteder og publikumsbesøk.  Fjordårets 10 års jubileum hadde publikumsrekord med over 3500 besøkende.


God respons

Kritikken fra pressen og publikum var overveldene og bare positiv.De fleste vet allerede hvem han er og han har sunget sammen med mange forskjellige kor i landsdelen og i tillegg har han vært med i "Beat for Beat" på NRK1 i 2010 og "Det store korslaget på TV2". I tillegg har han vært dirigent for eget gospelkor i Tromsø. Jardar har hatt stor suksess med sine juleplater og ikke minst sin egen julesang "Julefred" som også ligger ute på youtube.com


Årets julekonsert

I årets julekonsert vil Jardar presentere et svært musikalsk  reportoar med sitt band. Kapellmester er Skjalg Bjørnstad og sammen vil de presentere både norske og utenlandske julesanger. Kanskje får vi også høre "Julefred", en nydelig sang Jardar har laget selv. Her i Salangen vil Jardar også ha med seg Gisundkoret med sin dirigent Eva Line Nergård.


Inngang

Konserten starter klokken 19.00 og billettene fåes kjøpt i døra. Billettprisen er 200 kroner for voksne og 100 kroner for barn. Vi anbefaler alle å sette av denne dagen, gå på konserten, høre vakker musikk og komme i ordentlig julestemning.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider