Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 20. oktober 2017

  • lrdag1°C
  • sndag1°C
  • mandag2°C
Været i Salangen:
0333_utvider_varesalget_ingress

Dina Bay utvider på Kåre på Kaia:

SJØVEGAN: Etter at Kåres lokaler ble utvidet så Dina Bay at de fikk mye bedre plass, dette førte til at hun igjen bestemte seg for drive litt butikk.
Les mer

loppeytorg_ingress

Kan bli begynnelsen på noe større:

SJØVEGAN: Med hennes ønske om å skape mer i sentrum inviterer nå Mary-Ann Winstanley til Loppetorg inne på Strandsentret førstkommende lørdag.
Les mer
Langapent_Forside

Langåpent i Salangen:

SJØVEGAN: Butikkene i Salangen har planlagt å holde langåpent førstkommende torsdag 19. oktober. Det var Ellen Lise Woll ved Sport1 Sjøvegan som fikk ideen til å arrangere en slik kveld.
Les mer
250gangstorre_Forside

God tilvekst på det nye smoltanlegget:

SALANGSVERKET: Produksjonen går sin gang inne på det nye smoltanlegget til Salangsfisk. Til nå er to partier på totalt 3,3 millioner rogn og yngel satt i produksjon.
Les mer og se video
Jon_myrmel_moloen_INGRESS

Noen brikker må falle på plass:

SJØVEGAN: Mange lurer sikkert på hva som er status per i dag angående moloen på Sjøvegan. Styreleder for Millionfisken Eiendom AS, Jon Myrmel understreker at det ikke er stillstand i prosessen.
Les mer
oddgeir_ingress2

Oddgeir Sagerup legger om bedriften:

SJØVEGAN/LONGYEARBYEN: I omlag to år har Oddeir Sagerup drevet See & Explore som har tilbyd flotte dyr- og naturopplevelser til turister.
Les mer
OkendeVedsalg_Forside

Stadig flere velger Astafjord Vekst:

TENNEVOLL: Det går mot vinter og kulde, og det begynner virkelig å bli fart i vedsalget til Astafjord Vekst. Med tørr ved som kan leveres hjemme hos kunden opplever Astafjord Vekst et økende salg.
Les mer
UtviderOss

Jobbe opp mot Tromsø:

SJØVEGAN: I de siste ukene har salangsværing og gründer bak Arbiota utvidet seg med å finne flere forhandlere som vil ta inn produktene fra det arktiske Norden. - Nå har vi ni forhandlere, sier Hans Christian Gjøvik.
Les mer
aktiv_it_gaselleprisen2017_ingress

Aktiv IT innfrir strenge vekstkrav:

SJØVEGAN/TROMSØ: Salangen-bedriften Aktiv IT er i år blitt nominert til den prestisjetunge Gaselleprisen for Troms 2017. De har innfridd de strenge kravene som er satt for nomineringen og er stolte av at deres arbeid blir lagt merke til.
Les mer
 
dekk_vinter_ingress

På tide å legge om:

SJØVEGAN: Den kalde årstiden står for tur, og da er det igjen på tide med den biårlige tradisjonen som definerer oss med adresse langt nord på globusen. Nå skal vinterdekkene på.
Les mer
GlassbrikketSalangen_Forside

Håndlaget glassbrikker fra Salangen:

SJØVEGAN: Bernt-Egil Berntzen har igjen lekt seg med sin private laserkutter og har nå begynt produksjon av handlaget glassbrikker av tre.
Les mer
 
ApningCoopLavangne_Forside

Offisiell åpning av ny butikk:

TENNEVOLL: Onsdag formiddag var det den offisielle åpningen av dagligvarekjeden Coop Prix som overtok stafettpinnen etter Spar Tennevoll.
Se videoinnslag
kaare_pa-Kaia_2-ar_ingress

2 år med Kåre på Kaia:

SJØVEGAN: "Bursdagsbarnet" Kåre på Kaia fylte 2 år i går, og det ble markert med fest. Men hvordan ble den lille kaféen så stor på så kort tid? - Det er gøy og uventet, forteller en glad Andreas Bay.
Les mer
 
badstue_og_boblebad_til_fjellkysten_ingress3

Utretter badstu og boblebad:

ÅBREKKA: Fjellkysten Gjestehus utvikler seg stadig vekk, og i forrige uke påbegynte arbeidet om å få bygget en badstu og boblebad som tilsammen utgjør 80 kvadratmeter, med fantastisk utsikt mot fjorden.
Les mer
Mazar_The_perfect_match_ingress

Mazhar satser på ny burger:

SJØVEGAN: Fra første oktober kommer Mazhars Grillbar med et helt nytt tilbud for de som er litt ekstra sulten, en helt ny og spennende cheddarburger.
Les mer
 
Forundringspakke_Forside

Forundringspakkene er kommet:

SJØVEGAN: I tradisjon tro har Susanne Haugen ved Anitas Blomster pakket og gjort klart de populære forundringspakkene. - De er veldig populære, forteller hun og smiler.
Les mer
DorTilDor_Forside

Trenger 60 % dekning:

SJØVEGAN: Høsten 2017 starter Trollfjord Bredbånd fiberutbygging i Salangen. I den anledning får Salangen i disse dager besøk av selger Lars Nodeland fra Trollfjord.
Les mer