Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 27. juni 2017

  • tirsdag8°C
  • onsdag9°C
  • torsdag10°C
Været i Salangen:
Grillshow_coop_extra_ingress

Gav tips på grillmat:

SJØVEGAN: Mandag fikk Coop Extra på Sjøvegan storfint besøk med representanter fra Coop Grill Perfekt som holdt grillshow ute på parkeringsplassen. Her fikk kundene både smake på god grillmat og kunne få gode grilltips fra ekspertene.
Les mer
Skjenkebevilgning_MIX_ingress

Klar for ølsalg:

SJØVEGAN: Det er ikke lenge igjen til Salangens største folkefest, og en av landets største fiskekonkurranser går av stabelen. Dette er en gylden mulighet for det lokale næringslivet til å utvikle sin bedrift. Mazhar Iqbal ved MIX Sjøvegan satser stort i år.
Les mer
Dina_bay_kaffe_til_kåre_på_kaia_ingress

Gladnyhet for kaffeelskere:

SJØVEGAN: Om man synes filterkaffen man får servert nede på Kåre på Kaia er god, kommer det nå en gladnyhet. Nå kan man nemlig kjøpe sin egen pose med "Kåre på Kaia"- kaffe som man kan brygge selv hjemme.
Les mer
replikken_guro_bjørnsund_22juni

Se Replikken:

SJØVEGAN: I torsdagens utgave av Replikken skal vi ønske en ny programleder velkommen, nemling Guro Bjørnsund, som skal snakke med blant andre Trond Marius Olsen, som er en profesjonell metallsøker.
Se Replikken her
arereplikken2

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I onsdagens utgave av "Replikken" snakket programleder Are Apeland med blant annet Knut-Eirik Dybdal om Arctic Race of Norway og Thor Hushovd som har vært på besøk. I tillegg skal vi innom Sjøvegan videregående skole som hadde avslutting i dag.
Se Replikken her
 
autentisk_thaimat_toos_kagfe_enorm_respons_ingress

Toos nye meny med autentisk thai-mat:

SJØEVGAN: For noen uker siden utvidet Toos Kafé på Sjøvegan menyen sin med tolv nye retter. Samtlige matretter er autentisk thai-mat og Lasse Mortensen forteller responsen har vært fenomenal.

Les mer
are-replikken

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" er programleder Are Apeland. Han prater blant annet med Roy Arne Bertheussen ved Øse Camping i forbindelse med sankthansfeiringen.
Se Replikken her
 
Blir_ikke_telt_millionfisken_ingress

Dårlig nyheter for Millionfisken-gjester:

SJØVEGAN: I år blir det ikke teltmuligheter på plassen ved Georgs hus på Sjøvegan under Millionfisken. Grunnen er at politiet har dårlige erfaringer med flere tilfeller av ordensforstyrrelse der under festivalen.
Les mer
Els_outpost_selger_bygget_ingress

Nå er meieribygget lagt ut for salg:

SJØVEGAN: Lørdag la Els og Arend van der Brug ut salgs-annonse på meieribygget på Sjøvegan. Allerede mandag hadde de første visningen og er spent på å se interessen fremover.
Les mer
Replikken_19juni

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakker Knut-Arild Johansen blant annet med Marlen Duckert som nå har blitt landbruksmekaniker, og i tillegg til å være den første kvinnelige landsbruksmekaniker i samme slengen.
Se Replikken her
Blir_lettere_å_vaske_ingress

Spennende endringer hos Kåre:

SJØVEGAN: Den lokale kafeen på Sjøvegan "Kåre på Kaia" har nå gjort moderate endringer i sitt eksteriør, medeier av kafeen, Dina Bay har nå demontert sprossene rundt vinduene på inngangsdørene til retro-kafeen.
Les mer
 
Offisiell_åpning_YX_Sjøvegan_ingresssss

Offisiell åpning av YX Sjøvegan:

SJØVEGAN: I går fredag, var det offisiell åpning av YX Sjøvegan, og Brynjar hadde fått storfint besøk av både daglig leder av YX Norge, Regionsdirektør Nord-Norge og ordfører i Salangen som hadde tatt turen for å gratulere Brynjar Johnsen.
Les mer
sparebank1narvik_ingress

Nord-Norsk Villmarksmesse 2017:

SETERMOEN/NARVIK: Gode messetilbud og villmarksliv er i gang i Bardu på den Nord-Norske Villmarksmessen. Der i blant bodene er Sparebanken Narvik å finne, men hva i all verden har villmarksliv og bank til felles?
Les mer
 
Are_replikken_16_juni_Jørn_i_Hagen_ingress

Se "Replikken":

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket Are Apeland blant annet med lag-kaptein for SIF, Jørn Ivar Kroken, for å sjekke til nervene før den store kampen senere i dag.
Se Replikken her
are_replikken_villmarksmessa_15_juni

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakket Are Apeland blant annet med messeleder ved Nord-Norsk Villmarksmesse, Hans Hammer som forteller om Villmarksmessa som går av staben til helga.
Se Replikken her
 
replikken_14juni_Are

Se Replikken:

SJØVEGAN: I dagens utgave av "Replikken" snakker Are Apeland blant annet med Knut Baglo ved Proneo AS som skal snakke om veivalget som skal diskuteres på Nordavindshagen i Dyrøy i kveld.
Se Replikken her
dag-edgar_yx_mekaniker_ingress

Ny mekaniker på YX Sjøvegan:

SJØVEGAN: Det virker til at drivstoff-stasjonen på Sjøvegan går i gjennom en stadig utbedring, den siste tiden har de gått inn i en ny kjede, utbedret eksteriøret og nå har de også fått en ny mekaniker med på laget.
Les mer