Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 21. august 2017

  • mandag8°C
  • tirsdag9°C
  • onsdag12°C
Været i Salangen:
merogmerbobilerforside

Sjøvegan bobilplass:

SJØVEGAN: Sjøvegan Bobilcamp blir stadig mer og mer populær blant bobilfolket i regionen. I helga var det over 30 biler på campen samtidig.
Les mer
Aqua_nor_Astafjord_ingress

Astafjord Havbruksregion på Aqua Nor:

TRONDHEIM/SJØVEGAN: Ordførere og representanter fra havbruksnæringen i Astafjord Havbruksregion er for tiden i Trondheim, hvor de har egen stand på Aqua Nor, som er verdens største messe innen akvakulturnæring.
Les mer
Luggen_mtte_tjuvstarte_ingress

Alt vel med Luggen Salong på Sjøvegan:

SJØVEGAN: For omlag halvannen måned siden kom Luggen Salong AS hit på Sjøvegan. Daglig leder, Eli Duda forteller at de har fått god respons fra sine kunder i deres nye salong i Servicebygget.
Les mer
mazhar_Mix_olsalg_ingress6

Fått økt omsetning:

SJØVEGAN: Like før årets Millionfisken, gjorde Mazhar Iqbal ved Mix Sjøvegan flere inngrep for å gjøre kiosken mer attraktiv, blant annet med å få skjenkebevilling og restaurere både inne og ute. Dette viste seg å være populært på lang sikt.
Les mer
salangenpromovideo_ingress

En samlet kommune:

SJØVEGAN: Salangen kommune er et sted hvor grenser stadig sprenges, og hvor det aldri er helt stille. Se her hva ildsjeler, fantastiske opplevelser og god dugnadsånd har gjort med vår vakre kommune i nylig tid.
Se videoen her !
 
kare_pa_camping_ingress

Et familiært behov:

SJØVEGAN: På Lundkaia i Sjøvegan sentrum kan det observeres en aldri så liten campingvogn pyntet opp med blomster. Det er Andreas Bay og Co som skal bruke den under ARN når besøkstrafikken blir på det største.
Les mer
bilfrie-veier-forside

Sjøvegan Taxi og bilfrie veier:

SJØVEGAN: Under det store sykkelrittet Arctic Race of Norway torsdag og fredag, blir flere veier stengt. Dette har en effekt på næringslivet i Salangen kommune, blant annet Salangen Taxi, som må parkere bilene en stund.
Les mer
 
Fjellkysten_utvikling_ingress

Ser en klar økning i besøkstallene:

ÅBREKKA: Enda en sommersesong går mot slutten for Fjellkysten gjestehus, og daglig leder Tor Lyngmo ser helt klare resultater av deres langsiktige markedsføring, og understreker at de for tiden har stort fokus på utvikling.
Les mer
Kanopadling_lapphaigen_turiststasjon_ingress

Liten interesse for guidet kanotur:

LAPPHAUGEN: Lapphaugen Turiststasjon tilbyr mer enn bare camping og god mat, de tilbyr også flotte naturopplevelser store deler av året, blant annet kanopadling innover Stormyra. Dessverre har ikke interessen vært på topp.
Les mer
 
Frisørsalong_MaSt_åpner_ingress

Inviterer til prøveåpning:

SJØVEGAN: Mandag 7.august åpner frisørsalongen MaSt Salong på Sjøvegan. Marita H. Markussen og Stine Benjaminsen inviterer til prøveåpning lørdag 5. august hvor alle er velkommen for en trivelig prat å bli bedre kjent med jentene.
Les mer
charotte_lotta_rema1000_ingress

"Lotta" trives i sin nye jobb:

SJØVEGAN: For omlag en måned siden begynte Ann-Charlotte "Lotta" Selmersson å jobbe på Rema 1000 på Sjøvegan, så langt føler hun seg godt mottatt og er ser frem til å overta som kjøpmann i september.
Les mer
 
Lifjell_ny_bronnbaat_ingress

Samme navn, men dobbelt så stor:

SJØVEGAN/FOLDVIK: Gratanglaks, Kleiva Fiskefarm og Salaks har i fellesskap investert i ny brønnbåt. Båten skal primært benyttes til frakt av oppdrettslaks for sine kunde i distriktet, det fremgår det via selskapenes Facebook-side.
Les mer og se video:
herkommerfrisorforside

Ny leietaker i Markussen-gården:

SJØVEGAN: 7.august ser en ny bedrift dagens lys i Salangen. MaSt Frisør AS åpner i de historiske butikklokalene etter Markussen- butikken i Salangen.
Les mer
 
Luggen_mtte_tjuvstarte_ingress

Travel åpningsdag:

SJØVEGAN: I går torsdag åpnet Luggen Salong, og det var så stor pågang av kunder at de var nødt til å tjuvstarte. - Det var mange som allerede hadde bestilt time, forteller frisør og gründer Eli Duda.

Les mer
Banken_uten_leietakere_ingress

Bankbygget på Sjøvegan:

SJØVEGAN: Det er enda tomme lokaler i det gamle bankbygget på Sjøvegan. Egil Lynum som eier bygget forteller at banken har kontrakt frem til høsten 2018, men om interesserte melder seg, kan banken løses ut før tiden.
Les mer
 
NKC_elvelund_camping_ingress3

Besøker Elvelund årlig:

SJØVEGAN: Norge er et vakkert land med mange steder å besøke for utenlandske turister. For disse nederlandske reiseledernee står Elvelund Camping høyt på ferielisten.
Les mer
LuggenFrisorSalangen_Forside

Torsdag åpner Luggen:

SJØVEGAN: Torsdag starter Eli Duda sammen med sin kompanjong Noaman opp den nye frisørsalongen på Sjøvegan.
Les mer