Det var mye glede å se oppe ved stadion på idrettsheia på Sjøvegan da Tine fotballskole foregikk. Unge fotballspillere, fra Salangen, Lavangen, Bardu og Nordreisa hadde møtt opp for å være med å delta. - I dag er det rundt 130 barn som er her for å trene på å spille fotball og kanskje lære noen nye teknikker, forteller Thobbe Fosseng som til daglig er trener for rekruttlaget.

130_deltakere_Tine_fotballskole.jpg
- Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra deltakerne både om arrangementet og instruktørene, forteller Thobbe Fosseng. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Alle har gjort en god jobb
Ansvarlig for den sportslige delen av Tine fotballskole er det Andreas Seïpäjärvï som har. Han forteller at selv om det er et godt engasjement fra instruktørene, har han ikke kommet foruten å måtte mase litt for å få alt i hamn. - Jeg synes alle har gjort en god jobb, og de får legge opp litt av treningen selv ut i fra sine egne erfaringer, og ungene har nå fått to dager med bare fotballspilling, forteller Seïpäjärvï i intervju med nettavisen.

130_deltakere_Tine_fotballskole_Andreas.jpg
Andreas Seïpäjärvï eransvarlig for det sportslige ved arrangementet, i tillegg er han instruktør på keeper-skolen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

- Artig å være med
Sindre Sagerup deltok i fjor på Tine Fotballskole, men i år stiller han som instruktør. Han forteller at han i fjor så veldig opp til instruktørene, og synes det er gøy å selv lære bort kunster og knep til den yngre generasjonen. - Det er artig å være med! Jeg har fått i oppgave å være trener for den yngste gruppa, jeg er fornøyd med fremgangen deres, de lærer veldig fort. Jeg blir å stille opp til neste år også, forteller instruktør, Sindre Sagerup.

130_deltakere_Tine_fotballskole_sindre.jpg
I fjor var Sindre Sagerup med på Tine fotballskole som deltaker, i år er han med som instruktør. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

130_deltakere_Tine_fotballskole_keeperskole.jpg
Keeper-skolen er en egen del av Tine fotballskole. - Det er veldig gøy å være med på Tine fotballskole, jeg har selv vært med mange ganger før, forteller en av de ivirige barna. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.