Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
005_julegrana_tent_header
Korpset sto i gangen og spilte tradisjonelle julesanger, mens Frivilligsentralen serverte gløgg og pepperkaker som Coop Prix Tennevoll hadde sponset med. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Julegrantenning på Tennevoll:

Nissen ble forsinket

TENNEVOLL: Søndag var det julegrantnning på Tennevoll. Rekordmange hadde møtt opp for å få med seg den tradisjonsrike begivenheten i Lavangen.


Utenfor Coop Prix Tennevoll hadde både store og små samlet seg for å få med seg tenninga av julegrana. En god del lokale folk og en del som var kommet fra nabokommunene hadde møtt opp på Tennevoll denne første søndagen i advent. Etter julegrantenninga samlet folk seg inne hos Frivilligsentralen som serverte gløgg og pepperkaker mens korpset spilte julesanger. Ordfører i Lavangen, Bernhard Halvorsen var imponert over oppmøte. - Julegrantenninga gikk over all forventning. Det var veldig mye folk og det er tydelig at det er mange nå som begynner å glede seg til jul, sier ordføreren til nettavisen.

005_julegrana_tent_ingress.jpg
Etter alle hadde fått seg litt varmt i kroppen og var kommet i julestemning gikk ryktet om at nissen var på tur. Etter mye spenning fra de minste dukket til slutt nissen opp med gavesekken. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

005_julegrana_tent_artikkelfoto1.jpg
Det gikk rykter i at det var i overkant av tohundre som hadde møtt opp på Tennevoll for å få med seg julegrantenningen. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

005_julegrana_tent_artikkelgfooto.jpg
Nå er julegrana i Lavangen tent. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider