Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
drosjeloyvebig
Runar Bekkeli på 38 år er Salangens yngste drosjeeier for øyeblikket. I dag tidlig fikk han løyvepapirene hos Troms fylkeskommune. FOTO. JON HENRIK LARSEN

Runar Bekkeli på 38 år:

Ny drosjeeier med løyve

SJØVEGAN: I dag, onsdag klokken 08:00 overtok offisielt Runar Bekkeli den ledige drosjeløyva i Salangen. Med 8 års erfaring starter han nå å kjøre for sitt enkeltpersonforetak.


Klokken 08:00 i dag var det offisielt. Runar Bekkeli har nå overtatt den ledige drosjeløyva i Salangen. Bekkeli har 8 års erfaring fra drosjeyrket, og starter nå opp gjennom sitt enkelpersonsforetak. – Jeg er jo kjent i den lokale næringen, og jeg liker å kjøre, så jeg ser på denne løyva som en drivverdig karriere jeg kommer til å trives i, forteller den nye løyveinnehaveren til nettavisen.

drosjeloyvebig2.jpg
Runar Bekkeli har alltid trivdes bak rattet. Nå er han blitt drosjeeier med løyve til å kjøre personer i Salangen. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Tillit til tyskerne
Bekkelis nye drosjebil er en Bmw 520 X Drive stasjonsvogn. – Dette er en premiumbil som har både god sitte- og kjørekomfort og god plass til både passasjerer og bagasje. I tillegg er det firehjulstrekk så den er trygg på vinteren og tar seg godt frem, forteller Runar Bekkeli til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS