Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag9°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
pamelding_ukm_ingress2
UKM er en spennende arena å kunne vise seg fram på, i tillegg til at det for mange er vanvittig morsomt. ARKIVFOTO: PER ASBJØRN GUNDERSEN

Nå kan du melde deg på!:

Ny runde med UKM!

SJØVEGAN: Nå er det åpent for alle lokale ungdomstalenter å kunne melde seg på UKM i Salangen. Påmeldingsfristen er satt til mars, og som vanlig er alle kulturelle uttrykk velkomne.


Ønsker du å skape noe unikt? Møte likesinnede, og utvikle ditt eget talent sammen med andre eller alene? UKM, eller "Ung Kultur Møtes" er det rette stedet for å vise hva man brenner for, eller å møte andre og samarbeide på flere spennende prosjekt. I Salangen kommune er den årlige UKM-forestillingen i mars, og påmeldingsfristen følger tett opp til selve dagen i Salangen kulturhus. I følge kulturskolerektor, Bjarne Dahlberg bruker de fleste å vente til over nyåret før de melder seg på. - Vi ser en oppgang med ungdommer som vil delta på UKM i januar og februar måneden, som for oss er like før forestillingen. Det henger også litt med når vi har workshop, forteller Dahlberg til nettavisen.

pamelding_ukm_ingress3.jpg
Kulturskolerektor Bjarne Dahlberg oppfordrer ungdommen i Salangen til å allerede starte med å planlegge innholdet sitt opp mot UKM. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Foto-workshop
Like før UKM fyrer løs i Salangen, blir det utført en workshop for skoleelevene i kommunen. Flere av de påmeldte bruker å komme fra denne typen workshop, som har foto i fokus. - Vi ser vanligvis opp til 20-30 elever som melder seg på etter at workshoppen er fullført. Noe som er veldig fint, avslutter Dahlberg. Det er mulig å melde seg på UKM i Salangen via her, hvor man kun trenger å gi litt personlig info, før man velger kategorien man skal delta med.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider