Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 25. april 2018

  • onsdag5°C
  • torsdag6°C
  • fredag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No

Nye lokaler med sjel

Nettavisen Salangen-Nyheter har nå flyttet inn i nye lokaler på Sjøvegan, og det er lokaler med erverdig historie i Salangen-samfunnet.


I hele helga pågikk det flytting av avis-redaksjonen fra Smedalen til Kongsveien 88 (den såkalte Steinholtgården på Sjøvegan). Etter et års samlokalisering med Salangen Nærradioforening var tiden kommet for å komme inn i egne lokaler, ettersom at nærradioforeningen også skal flytte ut av Smedalen-lokalene i den nærmeste fremtiden.


Flotte lokaler
Den eldre foretningsgården ble bygget i 1897 av Markus Benjamin Olsen Steinholt. Han startet da kollonialbutikk i gården, og i årene framover var det familien som drev butikken, som ligger bortenfor Coop Prix på Sjøvegan. Gården har virkelig sjel, flere bedrifter i Salangen har opp igjennom årene hatt tilholdssted nettopp her. 


Muligheter
I bygget har nettavisen fått etablert vårt web-tv studio som er levert av Coop Midt Troms sin prosjektavdeling ved Markus Svendsen. Også fotostudio er det blitt plass til i gården, samt arbeidsplass for nettavisens to ansatte. De som ønsker å ta seg en tur innom nettavisen i de nye lokalene for en kaffekopp og en prat, er velkommen til det.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider