Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
odd_arild_ingress
Etter årsmøte i den lokale motorferdselsforeningen ble det bestemt at de skulle endre navn til Salangen Hytte- og Motorferdselsforening. I tillegg har leder Odd-Arild Pedersen en oppfordring til lokalpolitikerne.

Salangen Hytte- og Motorferdselsforening:

Nytt navn etter årsmøte

SJØVEGAN: Etter årsmøte i den lokale motorferdselsforeningen ble det bestemt at de skulle endre navn til Salangen Hytte- og Motorferdselsforening. I tillegg har de en oppfordring til lokalpolitikerne.


Etter årsmøte i Salangen Hytte- og motorferdselsforening har foreningen nå fått sitt nye navn. Grunnen er at de har en god del medlemmer som er hytteeiere, og eller brenner for å gjøre det lettere for hytteeiere å kunne komme seg til hytta på vinterstid med snøskuter. – Foreningen har ligget brakk i en årrekke frem til i 2014 begynte å jobbe frem mot en rekreasjonsløype i kommunen. Nå har vi i det siste blitt mer aktiv, og vi vil fortsette fremover å jobbe sammen med kommunen om å kunne få etablert et løypenett i Salangen, forteller leder i Salangen Hytte- og motorferdselsforening, Odd-Arild Pedersen.

 

Oppfordrer partier
Nettavisen skrev i går om Salangen Høyre som nå jobber sterkt opp mot å få fjernet minimumskravet på 2,5 kilometer som gjelder pr. i dag for at det skal kunne gis tillatelse for skuterkjøring til hytteeiere. Pedersen oppfordrer herved på vegne av Salangen Hytte- og Motorferdselsforening alle partier som ikke er i mot utmarkskjøring om å være med å støtte opp i denne saken for å stå sterkere i å få dette gjennomført. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS