Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 26. februar 2018

  • mandag-8°C
  • tirsdag-6°C
  • onsdag-2°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
nyttårstale1big
Ordfører Ivar B.Prestbakmo taler til kommunens innbyggere også i år igjennom Salangen-Nyheter. ARKIVFOTO: GRY MALIN MYRLAND

Taler til innbyggerne nyttårsaften:

Nyttårstale fra ordfører

SJØVEGAN: Nyttårsaften overfører Salangen-Nyheters WebTV, ordfører Ivar B. Prestbakmo sin tale til innbyggerne i Salangen. Talen blir tilgjengelig på nett utpå dagen nyttårsaften.


Det er nå blitt en tradisjon at Salangen-Nyheter overfører nyttårstalen til folket fra Salangens ordfører som også i år er Ivar B. Prestbakmo. Dette er 8 året at talen overføres. - Dette er en veldig fin måte å snakke til innbyggerne på og ved å overføre den på nett her på Salangen-Nyheter så kan flest mulig få den med seg når de ønsker det, har ordfører Prestbakmo uttalt tidligere. Det er jo ikke alle som har mulighet eller anledning til å komme til Henriksenplassen på nyttårsaften slik at de får høre talen direkte og samtidig få med seg det store fyrverkeriet som sendes opp, så dette er en unik mulighet for ordføreren å si sitt om året som er gått.


Tradisjon
Dette er blitt en tradisjon for Salangen-Nyheter og overføre talen. Dette synes Prestbakmo er flott. - Dette er blitt en tradisjon, og det er noe eget og fint med tradisjoner, sier Ivar B. Prestbakmo. I talen til innbyggerne kommer han til å snakke litt om året som har vært og 2014.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider