Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • søndag5°C
  • mandag8°C
  • tirsdag8°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
vinterklaer_for_ungdom_ingress2
Miljøterapeut Torill Sagerup overrekker en stor takk til Dina B. Bay. ARKIVFOTO: ALEKSANDER WALØR

Fortsetter å følge opp givergleden:

Ønsker å takke Dina

SJØVEGAN: Også i år har kaféen "Kåre på kaia" samarbeid med mottaket på Sjøvegan om å spre glede til jul. Kaféeieren Dina B. Bay har lagt opp til at besøkende kan etterlate en gave som vil bli tildelt beboerne på mottaket.


I år følger Dina Bergseth Bay opp fjorårets giverglede med å oppfordre folk om å igjen glede noen andre til jul. Også i år har hun gjort et samarbeid med mottaket i Salangen om at besøkende på kaféen Kåre på Kaia kan etterlate seg en gave under juletreet som vil bli levert til mottaket. - Vi fikk god respons i fjor og det var mye gaver som kom inn. Jeg gjør dette i år også fordi det er mange på mottaket som trenger ulike ting, om det skulle være klær eller hygieneartikler, sier Bay til nettavisen. Hun legger til at det er stor giverglede i Salangen og at det allerede har vært flere som har vært innom og spurt henne om hun kom til å gjøre noe lignende i år.


- Supert gjort
Miljøterapeut Torill Sagerup ved mottaket ønsker å overrekke en stor takk til Dina som gjør dette i år også. - Det er helt supert av henne. I fjor kom hun opp med flere sekker med gaver som ble svært godt tatt i mot, sier Sagerup ovenfor nettavisen. Hun nevner også at dette gjør det mer lettvint for folk som ikke klarer å reise opp til mottaket . Sagerup avslutter med at de tar i mot alt av klær og hygieneartikler som passer til gutter mellom 14-20 år.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider