Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 22. februar 2018

  • torsdag-9°C
  • fredag-10°C
  • lørdag-10°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
stedsuavhengige_arbeidsplasser_ingress2
Det ble enstemmig vedtatt i kommunestyret å videreføre tilbudet med stedsuavhengige arbeidsplasser i Sjøvegan. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Stedsuavhengige arbeidsplasser:

Oppfordrer å bruke det

SJØVEGAN: På årets siste kommunestyremøte i Salangen ble det diskutert om stedsuavhengige arbeidsplasser skulle videreføres ut 2018. Det ble enstemmig vedtatt å beholde de 12 arbeidsplassene i kommunen.


Stedsuavhengige arbeidsplasser har siden april 2015 vært gjennomført i regi Astafjord Utvikling AS. Prosjektperioden ble avsluttet i slutten av juli, og det ble tatt en politisk beslutning om å videreføre strukturen på 12 plasser, samt oppfølgning av de stedsuavhengige arbeidsplassene med Astafjord Utvikling AS. Dette gjaldt ut år 2017. Det ble dermed på sist kommunestyremøte enstemmig vedtatt om å beholde strukturen på de 12 stedsuavhengige arbeidsplassene ut 2018. - Vi var enig i forsamlingen om å videreføre de stedsuavhengige arbeidsplassene. Det er bra å ha mulige arbeidsplasser sentralt i Salangen, forteller administrasjonssjef i Salangen kommune, Frode Skuggedal.

stedsuavhengige_arbeidsplasser_ingress3.jpg
Administrasjonssjef i Salangen kommune, Frode Skuggedal oppfordrer brukere til å kontakte Astafjord Utvikling AS for å kunne ta i bruk de stedsuavhengige arbeidsplassene ved Huset mot havet i Sjøvegan sentrum. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Oppfordrer brukere
Administrasjonssjefen i Salangen bekrefter ovenfor nettavisen at de stedsuavhengige arbeidsplassene brukes som det er verdt, og oppfordrer de som trenger dette tilbudet om å ta kontakt med Astafjord Utvikling AS for å bruke lokalene. - De stedsuavhengige arbeidsplassene kan brukes av både studenter, besøkende som trenger kontor, og bedrifter som trenger midlertidige eller permanente lokaler, så det er en oppfordring fra meg å ta kontakt med dem og bruke lokalene framover, sier Skuggedal til nettavisen.

 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider