Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 21. mai 2018

  • mandag11°C
  • tirsdag6°C
  • onsdag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
Polar_park_1 (1)
Bjørnene Salt og Pepper ved Polar Park er blant de mest populæreatraksjonene ved verdens nordligste dyrepark.

Turistnæringen i Troms blomstrer:

Opplever en stadig økning

SALANGSDALEN: Turistnæringen i Troms blir stadig mer attraktiv i det internasjonale markedet, og besøkstallene fortsetter å stige. En av de som har opplevd en økning er Polar Park.


Så langt i år har Polar Park merket økning i besøkstallene sammenlignet med samme tid i fjor. Markedsansvarlig ved Polar Park, Anne Øyen mener at denne stadige økningen innen turisme i Troms skyldes både en mer strategisk markedsføring et bedre samarbeid mellom aktørene. – Hovedtyngden av de besøkende vi har hatt er utenlandske. Visit Narvik gjør mange besøksturer innom parken i tillegg har vi vært mer åpne for journalister og bloggere. Det har vært mye skriverier om turisme i Troms så det er helt klart en interesse, og det merkes, forteller markedsansvarlig ved Polar Park, Anne Øyen til nettavisen.


Deltar med premier
Det er forøvrig Polar Park som har bistått med premien til radio-konkuransen på onsdag. Spørsmålet vil være basert på denne ukens episode av "Salangen-Nyheter" på TV3. Premien er billetter til Polar Park for hele familien.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider