Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 23. mars 2018

  • fredag-3°C
  • lørdag-4°C
  • søndag-6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
norske_byggeklosser-seniorkino_header
I denne nyinspillingen av Norske Byggeklosser som skal vises under seniorkinoen på onsdag har Atle Antonsen en rekke roller, både foran og bak kamera. FOTO: 74 ENTERTAINMENT/NORDISK FILM DISTRIBUSJON

Onsdag blir det seniorkino:

Oppussing til besvær

SJØVEGAN: Onsdag er det igjen duket for seniorkino på Salangen kulturhus. Denne gangen er det nyinnspillingen av Norske Byggeklosser, som er basert på filmen med samme navn fra 1972.


På onsdag er det klart for atter en seniorkino inne på Salangen kulturhus. I denne runden er den norske komedien Norske Byggeklosser skrevet av Atle Antonsen og Arild Fröhlich. Denne ganske ferske filmen er basert på filmen med samme navn fra 1972 hvor blant annet Rolv Wesenlund og Aud Schønemann medvirket. I denne nye filmen som forøvrig hadde premiere den 21. februar i år stiller Atle Antonsen med hele 11 karakterer. Blant annet den polske entreprenøren Mischa.

 

Dørene åpner klokken 11:00
I tillegg blir det kafé i lysthuset både før og etter kinoen, dørene åpner klokken 11:00. Hvis man trenger skyss kan man ta kontakt direkte med SAFA på telefon 905 95 086. – Vi ønsker alle sammen hjertelig velkommen til seniorkino på onsdag. Den kulturelle spaserstokken sponser deler av billettprisen så den er nå bare 75 kroner, forteller Terese Thomassen ved Salangen frivilligsentral.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider