Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag9°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
aanesen_til_ol_header
Øystein Ånesen mimrer tilbake til 1994 da han på selveste 16-årsdagen bar OL fakkelen gjennom Sjøvegan. FOTO: ALEKSANDER WALØR.

Tilbakeblikk til 1994:

Øysten bar OL ilden

SJØVEGAN: Det nærmer seg OL, og selv om De Olympiske vinterleker i år arrangeres langt unna Salangen så har OL ilden gått gjennom Sjøvegan under OL i 1994. Øystein Ånesen tenker tilbake da han bar fakkelen.


I forkant av OL på Lillehammer i 1994 gikk OL ilden gjennom landet, og i Salangen var det vårt lokale ski talent Øystein Ånensen som bar fakkelen i Sjøvegan. Dette på selveste 16-årsdagen sin. – Jeg husker ikke så alt for mye fra den dagen, men jeg husker det var masse folk og mye ståhei i sentrum. Det var skikkelig folkefest, forteller Øystein Ånesen til nettavisen. 


Skal til Pyeongchang
Ånesen har alltid vært interessert i skisporten, og er i dag bosatt i Nordreisa kommune hvor han jobber på Nordnorsk Skilinje. I tillegg skal Ånesen selv til Pyeongchang hvor OL finner sted i februar. Her skal Øystein bistå som skismører for det islandske landslaget. –Det er vel en mulighet man ikke får oppleve for mange ganger i livet, så det gleder jeg meg veldig til, sier Ånesen avsluttingsvis til nettavisen.

aanesen_til_ol_artikkelfoto.jpg
FAKSIMILE: TROMS FOLKEBLAD.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider