Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
vaapnetbig
Politiet pågrep en mann etter en væpnet politi aksjon i Dalen i Salangen fredag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Væpnet politi fredag kveld:

Pågrep person i Dalen

DALEN: En mannlig person ble fredag kveld like før kl. 23:09 pågrepet av politiet, etter en lengre politiaksjon der han hadde forskanset seg i et bolighus i Dalen i Salangen. Mannen skal tidligere på kvelden ha utøvd vold imot en person i nær relasjon til han.


Nettavisen ble kontaktet av flere personer som bor i grenda fredag kveld om at det var observert politistyrker og helsepersonell i nabolaget. Dette i forbindelse med en voldsepisode som skal ha funnet sted tidligere på kvelden. Situasjon skal etter det nettavisen forstår ha blitt mer alvorlig etterhvert, da politi ankom stedet og ønsket kontakt med gjerningsmannen. - Da vi kom til stedet og tok kontakt med mistenkte, nektet han å komme ut av et bolighus og truet med kniv. Vi valgte å bevæpne oss. Deretter utartet det seg, så vi tilkalte mer mannskap fra Finnsnes og Tromsø, opplyser operasjonsleder Kåre Munkvold til nettavisen seint fredag kveld.


Helikopter bistand
Det nettavisen også får opplyst var at politiet fikk bistand fra 339-skvadronen på Bardufoss for å frakte politifolkene fra Tromsø til Salangen. I følge operasjonsleder Munkvold pågikk den væpna aksjonen i rundt to timer. Mannen som er en kjenning av politiet forskanset seg i huset. Han var alene i boligen. Like før klokken 23.10 gikk politiet til pågripelse av personen. En pågripelse som foregikk uten dramatikk, i følge Munkvold. Den fornærmede i saken, som allså er i nær relasjon til gjerningsmannen, skal etter det nettavisen får opplyst av operasjonsleder Munkvold ikke være alvorlige skader. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS