Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
salangnenstrimmen_2018_ (1)
Nå er det bare 19 dager igjen til startskuddet går for 39. gang i Seljeskogen. ARKIVFOTO: JON HENRIK LARSEN

Salangstrimmen for 39. gang:

Påmeldingen er i gang

SJØVEGAN: Søndag 25. mars er det klart for årets Salangstrimmen. Dette blir for 39. gang, og blir som vanlig i klassisk stil gjennom den omlag 23 kilometer lange løypa, og som vanlig blir det flotte premier.


Den tradisjonsrike Salangstrimmen har en stor målgruppe, og har som eneste kriterie at man kan stå på ski. I år arrangeres løpet søndag den 25. mars, og løypa går i år som i fjor gjennom den vakre naturen fra Seljeskogen til Elvebakken via Bekkebotn. Det trekkes pengepremier blant alle dame og herreløperne i konkurranseklassen fra 13 år og oppover. Det trekkes også premier for de som melder seg på som familie. Og i år er det mange flotte premier, som er sposent av næringslivet.

Løpet er for alle
Salangstrimmen går i fra Seljeskogen og opp til Øvre Salangen og løypa er 23 kilometer lang. Løpet er for alle, også barna. For de som går med litt mindre barn, så er det lagt opp til at de kan starte midt i løypa, altså oppe i Bekkebotn. Det er Øvre Salangen Idrettslag, Salangen IF Ski og Seljeskogen IL som går sammen i å arrangere Salangstrimmen. Informasjon om rennet finnes på hjemmesiden til arrangementet, og folk kan melde seg på arrangementet ved å gå inn på 
www.salangstrimmen.no.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS