Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Tirsdag 22. mai 2018

  • tirsdag6°C
  • onsdag7°C
  • torsdag9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
flytebrygga_klar_millionfisken_2017_BIG
Oddgeir Woll (innerfelt) forteller nettavisen at brygga er klar til Millionfisken 2017. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Millionfisken-2017:

Permanent flytebrygge

SJØVEGAN: I ly av moloen ved kaia i Sjøvegan sentrum ligger nå flytebryggen som er lånt av forsvaret som skal brukes under årets Millionfisken klar til bruk. Til sammen er det beregnet opptil 100 plasser.


I år som i fjor ble forsvarets flytebrygge trekt fra Gratangen for å være tilgjengelig for alle båtene som skal legges til kai under den årlige store fiskekonkurransen i Salangen kommune.  Med veldig gode kaiforhold kan bryggesjef, Oddgeir Woll fortelle at det blir god plass til alle som skal ta flytebryggen i bruk. - Det blir plass til omtrent 100 båter ved flytebryggen som skal brukes under Millionfisken i år, forteller han til nettavisen. Båtene som legges til kai ved flytebryggen står i god ly av moloen.

flytebrygga_klar_millionfisken_2017_ingress2.JPG
Flytebryggen er allerede klar til bruk, og de med ansvar må kontaktes. FOTO: ALEKSANDER WALØR

Permanent brygge 
Ved den militære flytebryggen, stikker det også ut en trebrygge som skal brukes til service under Millionfisken, som kan allerede gi rom for flere båter, men i motsetning til den militære flytebryggen som kun blir å stå en liten periode etter at Millionfisken er over, så kan Woll fortelle en gladnyhet. - Trebryggen blir igjen etter millionfisken, og blir da til en permanent stående ved kaia i Sjøvegan, forteller han til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider