Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Mandag 25. september 2017

  • mandag15°C
  • tirsdag16°C
  • onsdag15°C
Været i Salangen:
MalselvKommunestyret_20sep2017

Kommunestyremøte i Målselv:

MÅLSELV: Onsdag 20. september var det kommunestyremøte i Målselv, der det blant annet diskutert om bidrag til TV-aksjonen 2017. Salangen-
Nyheter var tilstede og sendte møtet på direkte.
Se opptak av møtet
Lavangen_14sep2017

Lavangen kommunestyre:

TENNEVOLL: Torsdag var det kommunestyremøte i Lavangen, der det ble diskutert ulike saker, blant annet om nytt skybasert IKT-løsning.
Se hele møtet her
mulighettilaapaavirkeforside

Fremgangsseier til Senterpartiet:

SJØVEGAN: Senterpartiet ble den store fremgangsvinneren under stortingsvalget med en økning på hele 4,6 prosentpoeng på landsbasis og 8 flere mandater.
Les mer
sandrainnforside

Borch og Myrseth:

TENNEVOLL: De to Lavangen-damene Sandra Borch (Sp) og Cecilie Myrseth (Ap) er begge sikret stortingsplass etter valgdagen i går. De skriver også politisk historie i Lavangen!.
Les mer
Borch_sal_Lav_ingress

StortingsValget 2017:

SJØVEGAN/TENNEVOLL: Fredag var førstekandidat i Troms på Senterpartiet liste til Stortingsvalget, Sandra Borch på besøk i både Salangen og Lavangen.
Les mer
 
bilderenseernaforside

Politisk kandidat til Sametingsvalget:

SJØVEGAN: Ronald Kvernmo er først og fremst sjaman, men også førstekandidat for det samiske partiet Árja i Vesthavet krets. I vår fikk han rense nåværende statsminister Erna Solberg før valget.
Se videointervju
flottisansehagenbig

Forhåndsstemmegivning i Salangen:

SJØVEGAN: Onsdag var Grete Davidsen Kleppe og Åshild Utmo på besøk på sykehjemmet i forbindelse med forhåndsstemmegivningen. Hele 46 stemmer kom inn fra beboerne, noe Kleppe synes er veldig bra.

Les mer
 
7_NSR_ingress

NSR besøkte Sjøvegan:

SJØVEGAN: Tirsdag fikk Sjøvegan besøk av representanter fra Norsk Samers Riksforbund som hadde stand nede ved Rema 1000 i håp om å få et nærmere bekjentskap med de lokale samene i kommunen.
Les mer
AUF_ingress

Ungdommen vil ha regjeringsskifte:

SJØVEGAN: Etter skolevalget på Sjøvegan videregående skole ble klart at ungdommen vil ha et regjeringsskifte. Arbeiderpartiet vant med hele 45,9%, på siste plass kom Kristelig folkeparti med 0 prosent.
Les mer
 
Krf_temamøte_ingerss

Gjennomgang av kommuneplan:

SJØVEGAN: Tirsdag kveld var det duket for temamøte nede på Kåre på Kaia i regi av Kristelig folkeparti. På møtet ble kommuneplan og planstrategi fremlagt, gjennomgått og diskutert.
Les mer
paneldebatt_lavangen_lauvhallen_ingress2

Stort engasjement på paneldebatt:

TENNEVOLL: Det nærmer seg tid til å stemme på poltikerne som stiller til valg, og reisende politikere gjør sitt beste for å vise seg og sine synspunkt fram. I Lavangen var det derfor holdt en paneldebatt hvor lavangsværinger kunne besøke.
Les mer
 
Skoledebatten2017_Forisde

Skoledebatten:

SJØVEGAN: Torsdag morgen var det duket for skoledebatt ved Sjøvegan videregående skole i forbindelse med det store stortingsvalget.
Se videoreportasje
Lavangenskalstaforside

Stortingsvalget 2017:

TENEVOLL: I forbindelse med Stortingsvalget 2017, arrangerer lokallagene av politiske parti i Lavangen, en paneldebatt i kveld, med deltakere fra valglister i Troms til stortingsvalget.
Les mer
 
HøyreKandidat_Valg2017

StortingsValget 2017:

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter foretar utspørring av 2.Stortingskandidat fra Troms Høyre, Regina Alexandrova for å høre hva Høyre setter i fokus på under Stortingsvalget 2017.
Se sendingen her
MartinHenriksen_Valg2017_Forside

StortingsValget 2017:

SJØVEGAN: Salangen-Nyheter foretar utspørring av 2. Stortingskandidat fra Troms Arbeiderparti, Martin Henriksen for å høre hva Arbeiderpartiet setter i fokus på under stortingsvalget 2017.
Se sendingen her
 
hoyre_besøk_ingress

Alexandrova og Furuly på MIKI-Senteret:

SJØVEGAN: Fredag fikk Salangen-Nyheter og MIKI-senteret besøk av representanter fra Høyre, både andrekandidat på Høyres liste til stortingsvalget Regina Alexandrova og leder av Troms Unge Høyre, Benjamin Furuly.
Les mer
Ap_MIKI_besøk_ingress

Ap besøkte nettavisen og MIKI:

SJØVEGAN: Fredag fikk Salangen-Nyheter og MIKI-senteret besøk av representanter fra Arbeiderpartiet i Troms i forbindelse med deres valgkampsturné. Med sin bobil reiser tre kandidater rundt i Troms og besøker velgerne.
Les mer