Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag8°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
salangenkinosbig
Det er vel ingen som kan motstå Solan & Ludvig som viser seg på lerretet i kveld.

Salangen kommunale kino:

Populære filmer

SJØVEGAN: I kveld går det to gode filmer på kinoen klokken 18.00 og klokken 20.00. Det er den populære animasjonsfilmen "Jul i Flåklypa" og "Hobbiten" vises.


Som vanlig er det barnefilmen som starter klokken 18.00. "Jul i Flåklypa" har fri aldersgrense. Klokken 20.00 er det "Hobbiten" som sendes på kinoen. Som alltids koster det 50 kroner for barn og 80 kroner for voksne. Kiosken er også åpen der det er salg av popcorn, brus og godterier.


Jul i Flåklypa
Solan, Ludvig og Reodor er tilbake. Det nærmer seg jul, og Flåklypa Tidene-redaktør Frimand Pløsen har lovet bygda snø. Når Ludvig ønsker seg det samme, så er ikke oppfinner Reodor Felgen vanskelig å overtale til å bygge verdens kraftigste snømaskin. Men så forsvinner Reodor, og så forsvinner snømaskinen, og da må Solan og Ludvig stelle i stand til jul alene. Hvis de rekker det, etter å ha reddet Flåklypa fra verdens verste snøstorm. For å tukle med naturen. Det er farlig det.Hobbiten
I "Hobbiten: Smaugs ødemark" fortsetter det store eventyret til hobbiten Bilbo Lommelun. Sammen med trollmannen Gandalv den Grå og tretten dverger ledet av dvergeprinsen Thorin Eikenskjold fortsetter de det farlige oppdraget om å gjenerobre Ensomfjellet og det legendariske dvergekongeriket Erebor. Reisefølgets ferd fortsetter østover i Midgard. Underveis møter de hamskifteren Beorn som ikke alltid er like lett å ha med å gjøre. I den forræderske skogen Myrkskog må de hanskes med ondskapsfulle og motbydelige edderkopper og mystiske og farlige skogalver. Etter en stopp i Langsjøby når de til slutt reisens mål: Ensomfjellet. I tillegg til at mot og visdom vil bli testet til det aller ytterste, vil vennskapet i reisefølget bli satt på prøve under møte med den største faren av alle - den mektige dragen Smaug.
 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider