Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Onsdag 21. februar 2018

  • onsdag-12°C
  • torsdag-9°C
  • fredag-9°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
1_sak_puslespill_av_sjokolade
Nå også sjokoladepuslespill, kan både pusles og nytes. FOTO: KNUT ARILD JOHANSEN

Belgisk julesjokolade på Sjøvegan:

Puslespill av sjokolade

SJØVEGAN: I Norge har vi jo tradisjon for å kjøpe inn marsipan i mange forskjellige varianter. Kanskje den klassiske varianten er marsipangrisen, både som gave og nytelse. Hos butikken Outpost på Sjøvgan får selges det belgisk julesjokolade over en lav sko.


Belgisk konfektsjokolade er jo viden kjent som den mest utsøkte sjokoladen. - Belgisk sjokolade generelt er jo veldig god sjokolade. Her på Outpost har har vi tidligere hatt et visst sortiment av belgisk sjokolade, og har i grunnen sluttet med det. Så tenkte vi, til jul så måtte vi ta inn litt julesjokolade, og nå er den her i vår butikk. Vi var i grunnen tidlig ute for å kunne få inn sjokolade til jul, som vi i år har importert fra Tyskland. Tidligere hadde vi fast leverandør i Belgia, men nå får vi den fra Tyskland. Det er veldig dyrt å importere sjokolade til Norge, men nå er den her til våre kunder , forteller Els van der Brugh til nettavisen.


Julemotiv
Sjokolade lages i forskjellige varianter, med forskjellige motiv på. - I år har vi noen varianter her med forskjellige julemotiv, så som nisser, snømenn og nytt nå er at vi har puslespill av sjokolade. Det er litt sånn julekalenderaktig, men det er fint både for voksne og barn for dem som liker å holde på med puslerier. Sjokoladen er god, for min mann Arend er veldig glad i sjokolade, og han var den første som måtte smake på den, sier Els van den Brug. Hun forteller videre at det mest faste kunder som er innom å kjøper sjokolade, men også nye kunder som gjerne vil smake. - Dette er et tilbud vi ikke vil ha i vårt sortement hele året, men til jul blir det å få kjøpt hos oss, avslutter en smilende Els van den Brug til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider