Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Torsdag 19. april 2018

  • torsdag5°C
  • fredag6°C
  • lørdag8°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
16galeogenrettbig
Geir Arne Ekman gjorde god figur som vaskekjærring. FOTO. JON HENRIK LARSEN

Selv etter to års pause fra scenen.

Revylag fikk trampeklapp

ÅNDERVÅG: Andre juledag var det duket for revy og fest i Åndervåg på Andørja. I salen satt 130 gjester som hadde møtt opp for å vitne revygruppa "16 Gale og en Rett", som skulle igjen var klare for å bringe latter til de feststemte ibestadværingene.


Forestillingen "Ikkje heilt dau enda!" ble sparket i gang med en åpningssang, tett oppfulgt av to sketsjer. Det er god stemning i salen, og det er tydelig at publikum har fått tilfredstillt forventningene til forestillingen fra revygruppa som har hatt et opphold på 2 år. 


Kommunal byråkrati
Det går unna med både sketsjer, sang, og fargerike karakterer, der i blant en lege som snakker dårlig norsk og gir sine frustrerte pasienter unyttige råd.  Det er flere sketsjer hvor språk og misforståelser er i fokus, men uten at det blir kjedelig av den grunnen. Forestillingen bærer preg av Nord-Norsk og lokal kultur, men dekker et bredt spekter av temaer. Noe de aller fleste kan kjenne seg igjen i er tema i den humoristiske satiresketsjen "Kommunal saksbehandlig", som er fremført i treffsikkert syvende-far-i-huset format. Den 90 minutter lange humor-forestillingen avsluttes med publikumsfavoritten "Tolken og emissæren" som etterlater publikummet i trampeklappende applaus.

16galeogenrettbig2.jpg


Absolutt ikke dau enda 
"Ikkje heilt dau enda!" er en forestilling som er verd å få med seg. Noen innslag kunne vært litt bedre koordinert, men de holdt trykket og stemningen oppe. De yngre i revygruppa var heller ikke redde for å engasjere seg og tilføyde mye latter i salen. Alt i alt byr revygruppa "16 Gale og en Rett" på en energisk og latterfull forestilling, og de beviser at de faktisk ikke er "dau" enda.


Se videoinnslag fra revyen:  

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider