Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Søndag 22. april 2018

  • mandag8°C
  • tirsdag7°C
  • onsdag7°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julehusetbig

Julehuset som lyser opp:

Salangens fineste !

SKÅRVIKA: Det er ingen tvil. År etter år lyser Karen Johnsen sitt hus i Skårvika opp tilværelsen med alle de flotte julelysene!


Det er blitt en tradisjon hos familien Johnsen i Skårvika at heimgården skal pyntes opp i de fineste julelys. Det er også skjedd i år. Godt over 1800 lys er kommet på plass der de skal, og nå kan jula komme.


Ikke store strømregningen
Det har vært spekulert i fra bygdefolk om hvor mye det må koste å ha alle lysene på huset i Skårvika, men huseier Karen Johnsen kan berolige alle sammen. - Det er ikke så dyrt som mange skal ha det til, vi har ikke merket noe på strømregninga at vi har så mange lys på, vi synes det er trivelig å ha det slik i mørketiden, forteller Karen Johnsen til nettavisen.


Sønn står for pyntingen
Det har vært sønnen Cato som har stått i veggen for å henge opp alle lysene hvert år, for hun selv har høydeskrekk, forteller hun. - Hvert år finner vi stadig nye plasser å sette fast lys på huset, smiler Karen og tar seg en dråpe kaffe. Hun har sett at mange biler har stanset opp på veien nedenfor å sett på huset. - Det har vært så mange biler som har stoppet opp nå, at vi tror at det kommer til å bli en kollisjon snart, humrer Karen Johnsen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider