Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
Skafferiet2
Skafferiet er en blanding av en brukthandel og kafé. FOTO: PRIVAT

Nytt konsept i nabokommunen:

Salangsværing med kafé

SETERMOEN: Det er snart to uker siden Skafferitet Bardu var offisielt åpnet. Det er et nytt konsept som salangværingen Mona Sneve Prestbakk og bardudølen Ann-Kristin Sørgård står bak. Skafferiet er nemlig en blanding av brukthandel og kafé.


Skafferiet er en blanding mellom to ulike butikker, brukthandel og kafé, som er sammenslått til ett. Ideen kom fra salangsværingen Mona Sneve Prestbakk (Monas Spiskammers AS) og bardudølen Ann-Kristin Sørgård (Brukt på Nytt AS). - Dette er noe vi har planlagt over lang tid. Det er hver vår butikk sammenslått i ett. Vi har Ann-Kristin som driver med brukthandlen og jeg som serverer mat og kaffe. Målet vårt er å leve av dette, sier utflyttet salangsværing Mona Sneve Prestbakk til nettavisen.


Utrolig takknemlig
Fredag stakk den nye ordføreren i Bardu innom. Toralf Heimdal, var svært fornøyd og imponert over hva damene har klart. - Ordføreren bestilte en smørhøne som er kanelsnurr som er utynnet med smør. Vi er svært takknemmelig over alle de positive tilbakemeldingene vi har mottatt. sier Mona og smiler fornøyd. Nå håper hun også at folk fra heimbygda kommer på besøk.

Skafferiet.jpg
Ordfører i Bardu, Toralf Heimdal var svært fornøyd over hva damene har klart og fått til. Fredag var han innom med gave.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS