Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag9°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
senjaavfall
Fra og med 1.januar er det Senja Avfall IKS som har ansvar for husholdningsrenovasjonen i Salangen.

Ny ordning fra 1.januar:

Senja Avfall til Salangen!

SJØVEGAN: Salangen kommune besluttet i høst at Senja Avfall IKS skal overta husholdningsrenovasjonen i kommunen. - Vi har et felles ansvar for å gjøre vårt til at vi kan få en grønnere hverdag, sier Tor-Helge Sørensen (bildet).


Til nyttår vil Senja Avfall IKS overta husholdningrenovasjonen i Salangen kommune. Dette ble allerede avtalt i høst av kommunen som er en medeier av Senja Avfall IKS. - Vi er veldig glad for den avgjørelsen og vi skal gjøre vårt beste for at dette skal bli ei god ordning, sier Tor-Helge Sørensen, administrerende direktør ved Senja Avfall IKS.


Felles ansvar
Resteavfallet inneholder mye ressurser som kan gjennvinnes, og myndigheten har krevd økt materialgjenvinning. - Vi er avhengig av at abonnentene vil bli flinkere til å sortere avfalllet hjemme, på den måten sparer vi både arbeid og ressurser. Sammen kan vi få en grønnere hverdag!, sier Sørensen.


Bort med container
Det første salangsværinger vil legge merke til er at de grønne felleskontainere for resteavfall blir fjernet. Matavfallsdunken blir hentet inn slik at mat og resteavfall vil heretter legges i poser i resteavfallsdunken.  - Disse nye ordningene forventer vi vil bidra til en betydelig økning i materialgjennvinning, avslutter Sørensen til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider