Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Lørdag 26. mai 2018

  • lørdag10°C
  • søndag7°C
  • mandag16°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
julegloggbig
Mange flinke lokale musikere er klare for å spille på viseklubbens "Julegløggen" ikveld i Salangen kirke. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Ser frem til konsert i kveld:

Siste øving er gjort..

SJØVEGAN: De er samspilte og klare for en fin kveld i Salangen kirke. Viseklubben Baluba med Inger Strand (bildet) i spissen arrangerer ikveld førjulskonsert for 3. gang på rad.


Konserten er en miks av sanger, sjangere og artister - derfor navnet "Julegløggen", forskjellige ingredienser som blandes sammen til noe varmt og velsmakende og som hører julen til. Som tidligere julekonserter er det Inger Strand som er visevert og som har invitert flere av sine musikkvenner til å bidra. Bl. a kommer Tor Sigurd Larsen og Maia Gartland Hoff Og repertoaret spenner fra Händel til Trygve Hoff. - Vi har med flere av de gamle klassiske julesangene men har også funnet plass til noen av de nye, sier en spent Inger Strand til nettavisen.


Øvingene er gjort
De siste dagene har det vært øving og mye glede å se i Salangen kirka. - Det blir så bra. Jeg håper at det kommer masse folk på konserten i kveld. Vi begynner kl. 19.00, og alle er hjertelig velkommen, sier Inger Strand. Under kan du se opptak fra øvingene til kveldens konsert, der sangen "Little Drummer boy" spilles:

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider