Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
isbanebig
På bildet: Salangen brannvesen var med og hjelpe til da Sjøvegans egen isbane ble laget fredag kveld. FOTO: JON HENRIK LARSEN

Her lager de....

Sjøvegans skøytebane

I går fredag ble det siste grunnarbeidet gjort med å bygge Sjøvegans egen utgave av "speakersuppa" som store byer som Oslo i dag har. Dette initativet er det Salangen Næringsforening som nå tar.


Skøytebanen skal være offisielt klar til bruk innen søndag ettermiddag, når det for siste gang før jul skal være søndagsjuleåpent på Sjøvegan. - Vi fant ut i Salangen Næringsforening at vi skulle lage denne banen. Her kan ungene kose seg mens foreldrene er og handler omkring i sentrum, forteller leder i Salangen Næringsforening, Morten Mikalsen til nettavisen.


Dugnadsinnsats
I går kveld var noen få frivillige fra Salangen Brannvesen og hjalp til med å føre vann til området, slik at det kan bli en god og fin is til søndagen. Flere tusen liter med vann ble pumpet ut på skøytebaneområdet nedenfor Felleskjøpet- butikken i sentrum.  - Ved hjelp av noen få frivillige fra brannvesenet, og hjelp fra Sjøvegan Maskin og Transport kan vi tilby denne aktiviteten her i sentrum nå før jul. Vi håper at unge som voksne tar med seg skøyter og kommer og prøver på søndagen, sier Morten Mikalsen med et smil om munnen. Området blir også opplyst så lenge butikkene har åpent på Sjøvegan.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS