Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
https://www.Autodoc.Co.No
til_hovedlandsrennet_header
Ariane Daleng, Henning Berg Frantzen og Ivar Fredheim reiser i dag sørover for å være med på hovedlandsrennet i Lynga som foregår i helga. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Ariane, Henning og Ivar fra SIF Ski:

Skal på hovedlandsrennet

SJØVEGAN: Henning Berg Frantzen, Ivar Fredheim og Ariane Daleng fra SIF Ski reiser torsdag ned til Lygna i Oppland for å være med å delta på hovedlandsrennet.


Torsdag reiser Henning Berg Frantzen, Ivar Fredheim og Ariane Daleng fra SIF Ski til Lynga i Oppland for å være med å delta på hovedlandsrennet for 15-16 åringer. Dette er det nærmeste de kommer et norgesmesterskap og er det største høydepunktet av sesongen. Henning Berg Frantzen forteller at de har trent hele sesongen oppmot denne helga, og at de siste tre ukene har det vært litt ekstra fokus på å komme i toppform til denne turen.


Klassisk, sprint og stafett
Fredag skal de være med på 5 kilometer klassisk og lørdag er det sprint på cirka en kilometer. Så blir de søndag å slå seg sammen med andre fra Troms skikrets for stafett. – I vår klasse er det i overkant av 300 deltakere fra hele landet som skal være med å delta. Vi håper det går bra, det har vært mye trening i det siste så vi mener vi stiller sterkt. Det er første gang vi deltar på et så stort arrangement, forteller de tre skiløperne. 

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider


Eier og sjefsredaktør: Jon Henrik Larsen – Eierskap: Mediesenteret Salangen-Nyheter AS