Nå begynner Tor Lyngmo og gjengen ved Fjellkysten å se lyset i enden av tunellen, og om ikke lenge vil Fjellkysten Turisthotell kunne tilby sine gjester et meget arktisk preget spa. – Vi holder nå på å ferdigstille arbeidet med vår helt nye spa-avdeling, her blir det badstue, utendørs badestamp med mange spennende muligheter og en liten krok inne for litt velvære, sier daglig leder ved Fjellkysten, Tor Lyngmo til nettavisen.

spa_paa_fjellkysten_artikkelfoto2.jpg
– Det er en helt moderne badestamp med mange funksjoner og som er mulig å styre via en app på telefonen, sier Tor Lyngmo. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

80 grader og nordlys
Badstuen er tvers gjennom typisk Fjellkysten sitt konsept, og har blant annet vinduer i taket slik at man kan sitte varmt og godt inne i badstuen å nyte nordlyset. – Sist fredag prøvde vi badstuen og vi var så heldig at det var nordlys på kvelden, og kunne sitte i badstuen og se på det flotte fenomenet, forteller Lyngmo. Den utendørs badestampen som står rett utenfor badstuen vil også være en ideell plass å kunne sitte å nye nordlyset på en kald vinterskveld.

spa_paa_fjellkysten_artikkelfoto3.jpg
Fra badstuen har man flott utsikt over havet, i tillegg er det takvinduer så man kan se opp på nordlyset. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN


Satser på lokale produkter
Det er enda usikkert når den nye spa-avdelingen ved Fjellkysten vil åpne, men Lyngmo regner med at det vil være i drift frem til påske. – Det står litt på leverandørene nå, vi venter enda på badekåpene og litt annet utstyr som må på plass først, i tillegg til litt håndverk som også må ferdigstilles. Vi satser på at vi kan bruke lokale velværeprodukter med arktisk preg for å være med å bevare vår identitet og vårt konsept, opplyser Lyngmo avsluttende. 

spa_paa_fjellkysten_ingress.jpg
FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN