Salangen-Nyheter

Tips: 957 900 86
tips@salangen-nyheter.com
Fredag 25. mai 2018

  • fredag12°C
  • lørdag8°C
  • søndag6°C
Salangen:
https://www.Autodoc.Co.No
1564_meld_fra_header
Bildet tatt tidligere i år: Fra krysset til Smedalsveien og østover langsfylkesveien gjennom Sjøvegan sentrum har den siste tiden vært uten gatelys. FOTO: KNUT-ARILD JOHANSEN

Mange reagerer på mørklagte gater:

Skal utbedres til høsten

SJØVEGAN: På sosiale medier er det flere som har reagert på manglende gatelys på den kommunale sterkningen fra Smedalveien og videre mot sykehjemmet. Kommunen opplyser at en permanent løsning vil bli gjennomført til høsten.


Mange har lagt merke til at det opptil flere ganger denne vinteren har blitt mørklagte gater på Sjøvegan, på strekningen mellom Smedalveien og sykehjemmet. Grunnen skyldes et gammelt skap som det har blitt kortslutninger i som følge av at vannlekkasje ved nedbør og tining. Børge Lind som er formann ved teknisk avdeling opplyser overfor nettavisen at de to ganger den siste tiden har vært å gjort nødreparasjoner i skapet, men at det vil være nødvendig å måtte skifte ut hele skapet for å få en permanent løsning på dette problemet. – Ettersom det nå går mot lysere tider har vi valgt å avvente utbedringen frem til vedlikeholdsrunden som vi årlig foretar oss i forkant av høsten, opplyser Lind til nettavisen.

Til nyhetsarkivet
Tips en venn


Hva skjer i Salangen

Søk i våre sider